עוגת תפוזים נורבגית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת תפוזים נורבגית. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 258 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. מתכון זה אופייני למטבח הסקנדינבי. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. גשו לסופר וקנו שוקולד, אבקת סוכר, קליפת תפוז מסוכרת כקישוט, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו עוגת קרם נורבגית, עוגיות חג המולד: עוגיות חג מולד נורווגיות, שזיף מתובל גזר לשמר סהרונים וכתום שוקולד, ו עוגת תפוזים ללא ביצים עם זיגוג כתום (עוגה טבעונית) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות. בקערה של מערבל לעמוד באמצעות מצורף מקצף, או בקערה גדולה באמצעות מערבל יד, להכות את החמאה 1 כוס סוכר עד אור ורך, 3 עד 5 דקות.
מוסיף את הביצים, אחד בכל פעם, עד משולב היטב. לנצח בגוון כתום ושליש כוס juice.In קערה בינונית, לנפות יחד את הקמח ואבקת אפייה. עם ריצת המיקסר, לאט להוסיף את תערובת הקמח עד בשילוב כדי ליצור את הבלילה עוגה. מקפלים את השוקולד הקצוץ.
מניחים את הבלילה לתוך מחבת שקועה ומשומנת 9 אינץ', מחליק את החלק העליון של הבלילה. (הבלילה תבוא מעט פחות מחצי הדרך את הצדדים של המחבת.)
אופים את העוגה עד נפוח ושחמה קלות על גבי ו tester קיסם או עוגה מוכנס יוצא נקי, 45 עד 55 דקות.
הסר מהתנור להתקרר במחבת על מתלה קירור, ולאחר מכן להסיר מן התבנית. העוגה המוגמרת תהיה על 3 אינץ ' גבוה במרכז.בעוד העוגה מתקררת, לעשות את הדובדבן: בקערה בינונית, לנפות את אבקת הסוכר.
להוסיף את הנותרים 2 כפות מיץ תפוזים לטאטא כדי ליצור את הדובדבן.
לטפטף את הדובדבן על העוגה מקורר, ואז לקשט עם כתום מסוכר.