קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות12
ציון בריאות0
מגזין

עוגת תפוזים נורבגית

עוגת תפוזים נורבגית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת תפוזים נורבגית. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 258 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. מתכון זה אופייני למטבח הסקנדינבי. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. גשו לסופר וקנו שוקולד, אבקת סוכר, קליפת תפוז מסוכרת כקישוט, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו עוגת קרם נורבגית, עוגיות חג המולד: עוגיות חג מולד נורווגיות, שזיף מתובל גזר לשמר סהרונים וכתום שוקולד, ו עוגת תפוזים ללא ביצים עם זיגוג כתום (עוגה טבעונית) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות. בקערה של מערבל לעמוד באמצעות מצורף מקצף, או בקערה גדולה באמצעות מערבל יד, להכות את החמאה 1 כוס סוכר עד אור ורך, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מוסיף את הביצים, אחד בכל פעם, עד משולב היטב. לנצח בגוון כתום ושליש כוס juice.In קערה בינונית, לנפות יחד את הקמח ואבקת אפייה. עם ריצת המיקסר, לאט להוסיף את תערובת הקמח עד בשילוב כדי ליצור את הבלילה עוגה. מקפלים את השוקולד הקצוץ.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
גרידה כתומהגרידה כתומה
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מניחים את הבלילה לתוך מחבת שקועה ומשומנת 9 אינץ', מחליק את החלק העליון של הבלילה. (הבלילה תבוא מעט פחות מחצי הדרך את הצדדים של המחבת.)
ציוד שתשתמש בו
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
4
אופים את העוגה עד נפוח ושחמה קלות על גבי ו tester קיסם או עוגה מוכנס יוצא נקי, 45 עד 55 דקות.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
5
הסר מהתנור להתקרר במחבת על מתלה קירור, ולאחר מכן להסיר מן התבנית. העוגה המוגמרת תהיה על 3 אינץ ' גבוה במרכז.בעוד העוגה מתקררת, לעשות את הדובדבן: בקערה בינונית, לנפות את אבקת הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
להוסיף את הנותרים 2 כפות מיץ תפוזים לטאטא כדי ליצור את הדובדבן.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
לטפטף את הדובדבן על העוגה מקורר, ואז לקשט עם כתום מסוכר.
מרכיבים שתצטרך
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק