גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה מזהב יוקון, מי קרח, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו יוקון דרך ורמונט: פנקייק תפוחי אדמה יוקון זהב ורסק תפוחים עבה, קליפות תפוחי אדמה זהב יוקון, ו סלט תפוחי אדמה זהב יוקון (מתכונים דומים).
הוראות
1
כרישה מוקפצת בשמן זית מעל חום בינוני גבוה במשך 8 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מערבבים 2 כוסות קמח, נבט חיטה, ומלח בקערה.
מרכיבים שתצטרך
נבט חיטה
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
חותכים בקיצור עם בלנדר מאפה עד לגודל של אפונה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניות, זרקו פירות יער קטנים או רכים מדי
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
מפזרים מים קרים, 1 כף בכל פעם, על פני השטח; מערבבים קלות עם מזלג רק עד מרכיבים יבשים הם רטובים. לעצב מאפה לכדור, ולחלק ל 2 מנות.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
6
רול 1 חלק לעובי 1/8 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות
7
מניחים בצלחת פאי 9 אינץ'.
8
רול הנותרים בצק עובי 1/8 אינץ'. תערובת הליבוט כפית לתוך קרום מוכן; מניחים מאפה מעל מילוי. לקצץ מאפה עודף לאורך הקצוות, לקפל את הקצוות מתחת ו crimp.
מרכיבים שתצטרך
הליבוט
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
10 לחמניות לבנות
9
חותכים חריצים בקרום העליון כדי לפרוק.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
10
אופים ב 450 במשך 10 דקות. להפחית את הטמפרטורה עד 350, ואופים במשך 40 דקות או עד הזהב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
12
הערה יין: זהו פאי לאוהבי שרדונה. אני ממליץ על אחד מאזור בורגונדי של שאבלי. רוב אלה הם ללא אלון עם חומצה בהירה minerality גדול לחתוך את העושר של הרוטב להדגיש את האדמה של תפוחי אדמה. כל לואי מישל Premier Cru כגון Grenouilles ($25 - $4
הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.