עוגת תפוחי אדמה זהב הליבוט-יוקון
גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה מזהב יוקון, מי קרח, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו יוקון דרך ורמונט: פנקייק תפוחי אדמה יוקון זהב ורסק תפוחים עבה, קליפות תפוחי אדמה זהב יוקון, ו סלט תפוחי אדמה זהב יוקון (מתכונים דומים).
הוראות
כרישה מוקפצת בשמן זית מעל חום בינוני גבוה במשך 8 דקות או עד מכרז.
מעבירים לקערה גדולה; מערבבים בהליבוט וב-9 המרכיבים הבאים. תניח בצד.
מערבבים 2 כוסות קמח, נבט חיטה, ומלח בקערה.
חותכים בקיצור עם בלנדר מאפה עד לגודל של אפונה קטנה.
מפזרים מים קרים, 1 כף בכל פעם, על פני השטח; מערבבים קלות עם מזלג רק עד מרכיבים יבשים הם רטובים. לעצב מאפה לכדור, ולחלק ל 2 מנות.
רול 1 חלק לעובי 1/8 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
מניחים בצלחת פאי 9 אינץ'.
רול הנותרים בצק עובי 1/8 אינץ'. תערובת הליבוט כפית לתוך קרום מוכן; מניחים מאפה מעל מילוי. לקצץ מאפה עודף לאורך הקצוות, לקפל את הקצוות מתחת ו crimp.
חותכים חריצים בקרום העליון כדי לפרוק.
אופים ב 450 במשך 10 דקות. להפחית את הטמפרטורה עד 350, ואופים במשך 40 דקות או עד הזהב.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
הערה יין: זהו פאי לאוהבי שרדונה. אני ממליץ על אחד מאזור בורגונדי של שאבלי. רוב אלה הם ללא אלון עם חומצה בהירה minerality גדול לחתוך את העושר של הרוטב להדגיש את האדמה של תפוחי אדמה. כל לואי מישל Premier Cru כגון Grenouilles ($25 - $4
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
![סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס]()
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.