קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות16
מגזין

עוגת תפוחי אדמה זהב הליבוט-יוקון

עוגת תפוחי אדמה זהב הליבוט-יוקון
גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה מזהב יוקון, מי קרח, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו יוקון דרך ורמונט: פנקייק תפוחי אדמה יוקון זהב ורסק תפוחים עבה, קליפות תפוחי אדמה זהב יוקון, ו סלט תפוחי אדמה זהב יוקון (מתכונים דומים).

הוראות

1
כרישה מוקפצת בשמן זית מעל חום בינוני גבוה במשך 8 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
2
מעבירים לקערה גדולה; מערבבים בהליבוט וב-9 המרכיבים הבאים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
הליבוטהליבוט
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מערבבים 2 כוסות קמח, נבט חיטה, ומלח בקערה.
מרכיבים שתצטרך
נבט חיטהנבט חיטה
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
חותכים בקיצור עם בלנדר מאפה עד לגודל של אפונה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניות, זרקו פירות יער קטנים או רכים מדיאוכמניות, זרקו פירות יער קטנים או רכים מדי
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
מפזרים מים קרים, 1 כף בכל פעם, על פני השטח; מערבבים קלות עם מזלג רק עד מרכיבים יבשים הם רטובים. לעצב מאפה לכדור, ולחלק ל 2 מנות.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
6
רול 1 חלק לעובי 1/8 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
7
מניחים בצלחת פאי 9 אינץ'.
8
רול הנותרים בצק עובי 1/8 אינץ'. תערובת הליבוט כפית לתוך קרום מוכן; מניחים מאפה מעל מילוי. לקצץ מאפה עודף לאורך הקצוות, לקפל את הקצוות מתחת ו crimp.
מרכיבים שתצטרך
הליבוטהליבוט
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
9
חותכים חריצים בקרום העליון כדי לפרוק.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
10
אופים ב 450 במשך 10 דקות. להפחית את הטמפרטורה עד 350, ואופים במשך 40 דקות או עד הזהב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
12
הערה יין: זהו פאי לאוהבי שרדונה. אני ממליץ על אחד מאזור בורגונדי של שאבלי. רוב אלה הם ללא אלון עם חומצה בהירה minerality גדול לחתוך את העושר של הרוטב להדגיש את האדמה של תפוחי אדמה. כל לואי מישל Premier Cru כגון Grenouilles ($25 - $4
מרכיבים שתצטרך
שבלישבלי
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
13
יהיה גן עדן.-- סטיבן גדס

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.