עוגת תפוחי אדמה טרגון עם שעועית ירוקה
והוא מספק כ 6 מנות . מנה זו מכילה סביב 17 גרם חלבון 123 גרם של שומן, וסך הכל 1467 קלוריות. אם יש לכם חמאה מבהירה, בצל, שעועית ירוקה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: תפוחי אדמה מוקרמים עם שעועית ירוקה ובשר חזיר, סלט תפוחי אדמה פסטו עם עגבניות וharicots Vert, ו סלט שעועית ירוקה.
הוראות
מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים אותם לסיבובים 1/8 אינץ', רצוי על מנדולינה.
מחממים שמן זרעי ענבים במחבת גדולה ומבשלים בצל זה מתחיל להפוך שקוף, ומערבבים בשום. לאחר מכן מוסיפים תפוחי אדמה פרוסים ומערבבים למעיל בתערובת שמן ובצל, ומאפשרים לבשל במשך כמה דקות. להפחית את החום ומערבבים שמנת כבדה. לכסות ולתת לבשל לאט על אש נמוכה עד תפוחי אדמה רכים. מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל ומערבבים בטרגון קצוץ טרי.
הסר מהחום והנח בצד לנוח ולהתקרר.
מחממים תנור ל 375 מעלות F. משטח עבודה אבק עם קמח לגלגל 2 גיליונות של בצק עלים לחתוך לקוטר של צלחת עוגה מתכתית. צורה 1 גיליון של המאפה לצלחת ולהוסיף את תפוחי האדמה. ממלאים את המאפה בתערובת תפוחי אדמה מקורר.
מניחים את הגיליון השני של בצק עלים על גבי צלחת העוגה, וחותם וקצוות חליל.
מברישים את החלק העליון עם שטיפת ביצים.
שים את המנה על תבנית אפייה על המדף המרכזי של התנור ואופים עד הקרום הוא חום זהוב, כ 25 דקות. אפשר לעוגה להתכונן כ-10 דקות לפני החיתוך.
בזמן שהעוגה מתמקמת, תגהצו את הפשטידות.
מחממים את החמאה המובהקת במחבת ומטגנים את השום. לטגן בקצרה את הפעלים haricots עם השום, העונה עם מלח ופלפל ולהסיר מהחום.
חותכים את העוגה לתוך טריזים או ריבועים, להעביר צלחת הגשה, ולסדר כמה פעלים haricots ב זר קטן בקצה המחודד של טריז או ריבוע.