עוגת תפוחים אמריקאית בסגנון הישן
המתכון הישן עוגת תפוחים אמריקאית כל יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. אתה מקבל קינוח שמגיש 10. מנה אחת מכילה 146 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם עד 8 תפוחים טריים קטופים מעט טארט, קמח, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת אפרסק מיושנת, קציץ בשר אמריקאי בסגנון הישן, ו עוגת תפוחים סופגניות אפויות (מתכונים דומים).
הוראות
הכן את בצק העוגה, לחלק חצי ולגלגל כל חצי לא יותר מ 1/4 אינץ ' עבה. קו 9 אינץ מחבת עוגה עם אחד. שמור מחבת מרופדת וקרום העליון מקורר.
מחממים את התנור ל 375 מעלות. לקלף וליבות התפוחים ולפרוס אותם על 1/4 אינץ ' עבה. לזרוק עם סוכר וקינמון לטעום עם הקמח. למלא את העוגה עם פרוסות תפוח, mounding אותם קצת במרכז. נקודה עם חמאה. מכסים באופן רופף עם הקרום העליון, באמצעות מעט מים כדי לאטום את הקרום יחד. מקמט את הקצוות. באמצעות מזלג או קצה סכין, לעשות כמה פתחי אוורור בקרום העליון.
מניחים בתנור שחומם מראש ואופים במשך 1 שעה או עד חום זהוב. הריח יגיד לך מתי הוא מוכן.
כמות הסוכר נקבעת על ידי כמה מתוק התפוחים. זו תהיה טעות להערים עליהם או להערים עליהם.
ג 'ספר וייט מבשל מניו אינגלנד על ידי ג' ספר וייט.