עוגת תפוחים הולנדית Bundt
עוגת תפוחים הולנדית Bundt דורשת כ 1 שעה ו 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון נטול לקטוז וצמחוני מספק מנה 10 . מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 376 קלוריות. אם יש לכם מיץ תפוזים, שמן צמחי, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו קינוח. . וזה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: עוגת תפוחים הולנדית, עוגת תפוחים הולנדית, ו עוגת חטיף תפוח הולנדית.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח מחבת 10 אינץ'. בקערה בינונית, לשלב את התפוחים, 5 כפות סוכר וקינמון. תניח בצד.
לנפות יחד את הקמח ואבקת אפייה; להפריש. בקערה גדולה, מערבבים יחד את הביצים והסוכר. מערבבים בשמן, וניל ומיץ תפוזים, ערבוב עד מעורבב. הפוך באר במרכז החומרים היבשים ויוצקים בתערובת מיץ תפוזים. מערבבים רק עד בשילוב.
שכבת תערובת הבלילה ותפוח במחבת מוכן, מתחיל ומסתיים עם הבלילה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 70 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי. אפשר להתקרר.