עוגת תפוחים כפרית
עוגת תפוחים כפרית יכולה להיות הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 408 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך סוכר מגורען, מי קרח, אגוז מוסקט הקרקע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: עוגת תפוחים כפרית, עוגת תפוחים כפרית, ו עוגת תפוחים כפרית.
הוראות
ממיסים חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים סוכר חום ו 2 כפות סוכר מגורען; לבשל 2 דקות או עד סוכרים להתמוסס. מערבבים תפוחים ואת הבא 3 מרכיבים (דרך אגוז מוסקט). מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 20 דקות או עד שהתפוחים רכים, ערבוב מדי פעם.
הסר מהחום; מגניב לטמפרטורת החדר.
הגדר מתלה תנור השליש הנמוך ביותר של תנור.
מניחים את הבצק על פיסת נייר קלף.
מגלגלים בצק למעגל 14 אינץ'.
מניחים בצק ונייר קלף על תבנית אפייה. מסדרים תפוחים מקוררים במרכז הבצק, משאירים גבול 2 אינץ'. מקפלים את קצוות הבצק למרכז, לוחצים בעדינות לאטום (הבצק יכסה רק חלקית את תערובת התפוח).
מברשת בצק עם 1 כפית מי קרח, ומפזרים באופן שווה עם 1 כפית סוכר מגורען.
אופים את הטארט ב 400 במשך 45 דקות או עד חום זהוב.
מניחים את השימורים ו 1 כפית מים בקערה קטנה במיקרוגל בטוח. מיקרוגל גבוה במשך 30 שניות או עד מבעבע.
מברישים את התערובת על טארט חם.
חותכים לפרוסות, ומגישים חמים או בטמפרטורת החדר.