עוגת תפוחים ללא גלוטן
עוגת תפוחים ללא גלוטן עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 453 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. לך לחנות ותביא אבקת אפייה, סוכר מגורען, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: עוגת תפוחים (דגנים חינם, Paleo, ללא גלוטן, פערים), עוגת תפוחים ללא גלוטן, ו עוגת תפוחים וגרבנזו (ללא גלוטן).
הוראות
מחממים תנור ל 177°;. תרסיס 9x13 אינץ תבנית אפייה עם תרסיס בישול שאינו מקל. בקערה קטנה, לטאטא יחד קמח אורז לבן, קמח אורז מתוק, עמילן תירס, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח, קינמון טחון, ואגוז מוסקט טחון.
במערבל stand מצויד מצורף משוט, חמאת שמנת וסוכר יחד עד צורות הדבק עבה, על 45 שניות.
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, ווניל.
מערבבים עד פלאפי, כדקה אחת. עצור מיקסר. לגרד את הצדדים ואת התחתית של הקערה.
הוסף מרכיבים יבשים whisked. הפעל מערבל בינוני-נמוך. לנצח עד צורות הבלילה עבות. כבה את המיקסר.
הוסף תפוחים. הפעל מערבל עד בינוני נמוך, לערבב עד תפוחים מצופים בבלילה, על 30 שניות. כמה תפוחים ייפרדו במהלך הערבוב. זה בסדר!
מורחים את הבלילה באופן שווה למחבת מוכנה.
אופים עד סט, חום זהוב כהה ארומטי, על 35 דקות.
הסר מהתנור ומניח מחבת על מתלה חוט להתקרר.