עוגת תפוחים צרפתית
מתכון עוגת תפוחים צרפתית יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 55 דקות. והוא מספק כ 8 מנות . יש קינוח זה 320 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. אם יש לכם ריבת תפוחים, שעועית וניל, קרם פרש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 25% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: עוגת תפוחים צרפתית, עוגת תפוחים צרפתית, ו עוגת תפוחים צרפתית.
הוראות
מגלגלים בצק למעגל 12 אינץ'; מניחים על מחבת פיצה 12 אינץ'.
מברשת בצק עם 1 כף ג ' לי.
מניחים מחבת במקפיא במשך 5 דקות.
מערבבים זרעים, סוכר חום ואגוז מוסקט בקערה קטנה, ערבוב עם מקצף.
מפזרים 1 כף תערובת סוכר על הבצק. מסדרים פרוסות תפוח במעגלים קונצנטריים על קרום מוכן.
מפזרים תפוחים עם תערובת הסוכר הנותרת.
אופים ב 425 במשך 35 דקות או עד תפוחים רכים קרום הוא חום זהוב.
מברשת הנותרים 2 כפות ג ' לי על טארט חם.
לחתוך 8 פלחי; העליון כל טריז עם 1 כפית קרם frache.