עוגת תפוחים קראמבל
עוגת התפוחים יכולה להיות הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 408 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. 17 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם תפוח, בצק עלים, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . עם כפית ציון של 34% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת תפוחים קראמבל, עוגת התפוחים של לינקוונדה, ו קרמבל ללא גלוטן או טארט עם מילוי אוכמניות ותפוחים (עם אפשרויות ללא סוכר וללא חלב) (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, מערבבים קמח, שקדים, 1/2 כוס סוכר וקינמון יחד.
מוסיפים חמאה צוננת ותמצית וניל.
חותכים יחד עם בלנדר מאפה עד פירורים קטנים טופס.
לפתוח מאפה לחתוך לתוך מעגל 10 אינץ'.
מניחים על תבנית אפייה גדולה, ungreased.
מברשת עם חמאה מומסת או מרגרינה. מסדרים תפוחים במרכז המאפה, משאירים גבול רחב 1/2 אינץ ' של מאפה. ציפוי שקדים כפית בעדינות על התפוחים, להיות זהיר זה לא לשפוך על הקצוות של המאפה.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 30 דקות, או עד חום זהוב.
מניחים חלמונים ביצה 3 כפות סוכר בחלק העליון של דוד כפול מעל מים רותחים. הכה תערובת כל הזמן עם מערבל חשמלי נייד. כאשר קצף, להוסיף את marsala; להמשיך להכות עד התערובת מתחילה להתעבות. אל תבשלו יתר על המידה, או שהתערובת תתבלבל.
מגישים חמים על קראמבל התפוחים.