עוגת תפוחים קרמל
צריך קינוח צמחוני? עוגת תפוח קרמל יכולה להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 461 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-15 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור ליל כל הקדושים. אם יש לך סוכר, קמח, סירופ תירס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. נסו עוגת רום תפוחים מתובלת עם זיגוג קרמל סיידר תפוחים, עוגת תפוחים עם קרמל-שילוב קלאסי של תפוח וקרמל, ו עוגת תפוחים קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: 10 גביע bundt פאן
מחממים התנור ל 350 מעלות F. בנדיבות חמאה וקמח מחבת 10 כוסות.
לטאטא את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח, 1 1/3 כוס הסוכר ו 1 כפית של התבלין העוגה יחד בקערה גדולה.
לזרוק את התפוחים עם הנותרים 1/4 כוס סוכר 1/2 כפית תבלינים עוגה ולהניח בצד.
לטאטא את הביצים ושמן יחד בקערה אחרת.
להקציף את שמנת חמוצה, גרידת תפוזים ומיץ, וניל.
יוצקים את תערובת הביצים לתוך החומרים היבשים ומערבבים עם כף עץ רק עד בשילוב אבל עדיין קצת גבשושי.
באמצעות כף מחוררת, לפזר על 1/2 כוס של התפוחים בתחתית מחבת bundt. שים על שליש הבלילה על גבי. חוזר, לסירוגין עם התפוחים והבלילה הנותרים, מסתיים עם הבלילה.
אופים את העוגה עד שהיא מתרחקת מן הצדדים של המחבת ושיפוד מוכנס לתוך מרכז העוגה יוצא נקי, על 1 שעה ו 15 דקות. מגניב 10 דקות ולהפוך את העוגה על מתלה להציב מעל תבנית אפייה. מגניב. (העוגה יכולה להיות מוכנה עד לנקודה זו יום קדימה.)
מערבבים את הסוכר, סירופ תירס, ו 2 כפות מים בסיר קטן. מביאים לרתיחה על חום בינוני ומבשלים, מערבלים את המחבת אבל לא ערבוב, עד הסוכר הוא קרמל בצבע ענבר כהה, על 15 דקות. משוך מחבת מן החום בזהירות לשפוך את הקרם (לטפל זה יהיה להתיז). מערבבים בפקאנים, וניל, ומלח. מגניב עד קרמל הופך עבה syrupy, ואז באופן שווה לשפוך על העוגה מגניב עד להגדיר.