עוגת תפוחים קרמל II
מתכון עוגת תפוח קרמל II מוכן בערך בעוד 45 דקות. וזה בהחלט מדהים צמחוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 254 קלוריות. אתה מקבל קינוח שמגיש 10. זה מושלם עבור ליל כל הקדושים. אם יש לך סוכר, מיץ לימון, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 10%, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו חטיפי שיבולת שועל תפוחים עם רוטב קינמון וקרמל {ומטבל תפוח קרמל מדהים!}, חטיפי עוגת חמאת תפוחים, ו עוגת תפוחים סופגניות אפויות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
להכנת טופי: בקערה קטנה לשלב סוכר חום, חמאה מומסת או מרגרינה, וקמח 1/3 כוס.
מערבבים היטב ומניחים בצד.
מניחים תפוחים בקערה גדולה.
מוסיפים סוכר לבן, 3 כפות קמח, קינמון ומיץ לימון. לזרוק עד שכל החומרים מעורבבים היטב ותפוחים מצופים היטב.
כף חצי תפוח מילוי לתוך מאפה מצופה עמוק צלחת מחבת. למעלה עם חצי קרמל וחצי תערובת טופי. חזור על התהליך עם מילוי תפוח שנותר, קרמל ותערובת טופי.
מניחים את הבצק העליון מעל מילוי ולאטום היטב (זה מאוד חשוב - אם הקצוות אינם אטומים, קרמל ידלוף החוצה בכל רחבי).
חותכים פתחי קיטור מברשת קרום העליון עם חלב או קרם אור.
מכסים את העוגה בנייר כסף ומניחים על תבנית אפייה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 25 דקות.
הסר רדיד מן העוגה ואופים עוד 20 עד 25 דקות, עד הקרום הוא זהוב.