קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת תפוחים, שקדים והל בצק עלים

עוגת תפוחים, שקדים והל בצק עלים
תפוח, שקדים ו הל בצק עלים טארט הוא צמחוני ומספק כ 6 מנות. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 317 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד הכי טוב כמו מתאבן, והוא נעשה בסביבה 2 שעות ו 20 דקות. הוא מובא אליך על ידי SippitySup. לך לחנות ותביא קלבדוס, מלח כשר, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת שקדים ברי פאף מאפה טארט, עוגת בצק עלים ממולאת בקרם שקדים, ו עוגת בצק עלים תפוח טארט (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים שקדים, ½ סוכר כוס, 1 ביצה שלמה, קלבדוס (אם משתמשים), הל ומלח בקערה של מעבד מזון מצויד בלהב המתכת. דופק מספר פעמים עד צורות משחה רכה.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
CalvadosCalvados
הלהל
שקדיםשקדים
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
2
הוסף חמאה; תערובת עד בשילוב היטב, על 10 שניות. לגרד את התערובת לתוך קערה קטנה, לכסות ולקרר לפחות 1 שעה או עד 2 ימים.אם אתה משתמש בגיליון אחד גדול של מאפה עלים בסגנון מסחרי 14 אונקיה, לקצץ אותו למלבן 12 אינץ 'על ידי 9 אינץ' ולאחר מכן להעביר אותו גיליון אפייה מצופה קלף כי כבר שפריץ קל עם מים. יהיה בצק עלים נוסף, לשמור אותו (מוערמים ומקופלים, לא wadded לתוך כדור) לשימוש אחר.אם אתה משתמש בסגנון חנות המכולת של בצק עלים (מהסוג שמגיע ב 17½-אונקיה שני חבילה עם כל גיליון מקופל בשלישים) תצטרך לגלגל את הבצק. במקרה זה להשאיר אותם מקופלים בשלישים, אבל מחסנית אותם על גבי אחד את השני, מכוון באותו כיוון. לאחר מכן, על משטח מקומח קלות, לגלגל את בצק עלים כדי ליצור מלבן על רבע אינץ ' עבה. לאחר מכן לקצץ את המאפה לתוך מלבן 12 אינץ 'על ידי 9 אינץ'; להעביר אותו גיליון אפייה מצופה קלף כי כבר שפריץ עם מים. יהיה בצק עלים נוסף, לשמור אותו (מוערמים ומקופלים, לא wadded לתוך כדור) לשימוש אחר.לאחר המלבן יושב על תבנית האפייה, לחתוך שמונה ½ רצועות אינץ 'מהצד הארוך של בצק עלים, להעביר את הרצועות לדלפק ולהיכנס מחדש את המלבן 8 אינץ' על 9 אינץ ' הנותרים במידת הצורך. מברשת מסודרת גבול חצי אינץ רחב של ביצה לשטוף לאורך כל קצה של מלבן בצק עלים; לשמור את שאריות ביצה לשטוף את הטארט התאספו. השתמש בארבעה מהרצועות הנותרות של בצק עלים כדי ליצור גבול מוגבה; זמירה את החלקים כדי להתאים בצורה נקייה בכל פינה. לחץ בעדינות עם האצבעות לדבוק. הגדר את 4 רצועות האחרון של בצק עלים בצד כמו העליון דקורטיבי עבור טארט (אופציונלי). באמצעות מזלג או docker, לתקוע חורים בתחתית של פגז טארט (לא הגבול הרים).
מרכיבים שתצטרך
גליונות בצק עליםגליונות בצק עלים
חמאהחמאה
בצקבצק
מיםמים
גלולגלול
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
3
להעביר את פגז טארט למקרר כדי לצנן חשפו, במשך כשעה 1. זה יעזור המאפה לשמור על צורתו לעלות היטב.הגדר את מתלה התנור למרכז המיקום, ולאחר מכן מחממים את התנור ל 400 מעלות F. Core ולפרוס את התפוח לפחות 36 פרוסות דקות. לזרוק אותם עם מיץ לימון הנותרים 2 כפות סוכר עד מצופה היטב. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
תפוחתפוח
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
הסר את קליפת הטארט ואת מילוי השקדים מהמקרר. באמצעות כף לגרוף את מילוי השקדים באופן שווה על החלק התחתון של קליפת הטארט. לאחר מכן להחליק את המילוי עם החלק האחורי של הכף באופן שווה על פני הפנים של קליפת טארט. שמור על זה בתוך הגבול. קו פרוסות תפוח בשלוש שורות של 12 חופפים פרוסות תפוח (או יותר לפי הטעם).
מרכיבים שתצטרך
שקדיםשקדים
תפוחתפוח
5
מברשת את הגבול בצק עלים חשוף (צמרות וצדדים) עם יותר ביצה לשטוף.
מרכיבים שתצטרך
גליונות בצק עליםגליונות בצק עלים
ביצהביצה
6
להניח את רצועות הנותרים של בצק עלים דקורטיבי על פני התפוחים. לחץ בעדינות עם האצבעות לדבוק (אופציונלי).
מרכיבים שתצטרך
גליונות בצק עליםגליונות בצק עלים
תפוחתפוח
7
מברשת את כל פני השטח של טארט (בצק עלים ותפוחים) עם שטיפת ביצים.
מרכיבים שתצטרך
גליונות בצק עליםגליונות בצק עלים
תפוחתפוח
ביצהביצה
8
מפזרים סוכר Turbinado, ולאחר מכן להעביר לתנור המחומם.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Turbinadoסוכר Turbinado
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
אופים עד נפוח משחימים היטב; 40 עד 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
בואו להתקרר על מדף.
11
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.כמו זה: כמו טעינה...