עוטפת איטלקית
עוטפת איטלקית עשויה להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 27 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 573 קלוריות. גשו לסופר וקנו חסה, מיונז, פרובולון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסלמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סלמי קינוח שוקולד כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. נסו עוטפת עוף איטלקית, עוטפת ירקות בסגנון איטלקי, ו עוטפת ארוחת בוקר איטלקית בריאה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים 1 לעטוף על משטח עבודה להתפשט דק עם מיונז. השארת גבול 2 אינץ ' בצד שמאל, שכבה סלמי, פרובולון ופלפלים קלויים על לעטוף.
לזרוק רומיין עם רוטב בקערה גדולה ולפזר כמות קטנה על גבי לעטוף פתוח. מתבלים במלח ופלפל.
מקפלים את הצד הלא ממולא של לעטוף מעל המילוי. החל מלמטה, מגלגל באופן רופף את הכריך לצורת חרוט. מאובטח עם קיסם. חזור עם שאר החומרים.