עוטפת חסה מעושנת עם רוטב לימון Meyer וגזר
עוטפת חסה מעושנת עם רוטב לימון Meyer וגזר עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 6 . מנה אחת מכילה 482 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. גשו לסופר וקנו סוכר חום, מיץ לימון מאייר, עלי פטרוזיליה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 23 שעות נסו עוטפת חסה עם פורל מעושן, עטיפות חסה עוף כמו P. F. Changs-עטיפות חסה הן טעימות ומתאבן ייחודי שאנשים רבים נהנים, ו שום ופפריקה מעושנת עוטפת חסה בקר טחון (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: פקאן או שבבי עץ תפוחים, ספוג במים קרים לפחות 2 שעות
שלב 4 כוסות מים, מלח וסוכר במיכל 4 ליטר ומערבבים עד שהמלח מתמוסס, 1 עד 2 דקות.
מוסיף את הטרוטה, מוודא שהם שקועים. מכסים את המיכל ומקררים לפחות 1 שעה ועד 3 שעות.
הסר את הטרוטה מן המלח, לשטוף ביסודיות עם מים קרים להתייבש.
מניחים את העור בצד פורל למטה על מדף להגדיר חצי תבנית אפייה.
מניחים את המדף במקרר לייבוש, 21 עד 24 שעות או עד העור פורל הופך מבריק מעט דביק למגע.
הכן את המעשן באמצעות פקאן או שבבי עץ תפוח, כך שהוא שומר על טמפרטורה של 190 מעלות F.
מניחים את הטרוטה על מדפים עישון, עור בצד למטה, להפריד אותם על ידי לפחות 1/4 אינץ'.
מניחים את מדפי עישון במעשן. התאם את החום לפי הצורך ובשל עד שהדג מבושל דרך, הכהה בצבע ויש לו את הרמה הרצויה של טעם עשן, כ -20 דקות.
הסר את הבשר מעצמות הטרוטה וקלף את הטרוטה לחתיכות בינוניות.
לטאטא את מיץ לימון, מיונז, חרדל, חומץ, דבש, גרידה ומפזרים מלח ופלפל בקערה בינונית. לאט לאט לטאטא בשמן עד emulsified.
מניחים כמה חתיכות של הטרוטה לתוך עלי חסה בודדים, טפטוף עם כמה רוטב לימון מאייר העליון עם גזר ופטרוזיליה.
מגלגלים את עלי החסה ואוכלים.