עוטפת צ'דר-סוקוטש
עוטפת צ'דר-סוקוטש עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 17 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 407 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח, סלסה, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב טורטיות הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,צ'יפס סוכר קינמון כקינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו תבשיל סוקוטש-צ'דר עם ציפוי בייקון פריך, עוטפת צ'דר עוף, ו טורקי צ'דר תפוחים עוטפת (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בקערה. כיסוי; מיקרוגל ב 3 דקות גבוהות או עד מכרז. מערבבים לאחר 1 1/2 דקות.
שמן חום במחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מוסיפים תירס, פלפל ושום; מטגנים 5 דקות או עד למכרז. מערבבים בתערובת תפוחי אדמה, חלב ומלח.
מוסיפים גבינות, ערבוב עד גבינות להמס.
טורטיות חמות על פי הוראות החבילה. חלוקת תערובת תירס באופן שווה למטה במרכז של כל טורטייה; להתגלגל. למעלה כל מנה עם 2 כפות בצל ו 2 כפות סלסה.