עוטפת שפמנון אסייתי
עוטפת שפמנון אסיה היא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 25 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 353 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך כרוב נאפה, ג'ינג'ר בבקבוק, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוטפת שפמנונים באמצע השבוע, עוטפת שפמנון Cajun עם סלט כרוב, ו שפמנון מטוגן בסגנון אסייתי (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1/2 כפית שמן שומשום כהה במחבת לא מקל גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים נגיסי שפמנון; לבשל 3 דקות או עד שנעשה, ערבוב לעתים קרובות.
להוסיף 1/2 הנותרים כפית שמן שומשום כהה למחבת.
מוסיפים כרוב, פטריות פרוסות, גזר, בצל ירוק, זנגביל ושום; לטגן 2 דקות או עד גזר הוא פריך במכרז. מערבבים בשפמנון נאגטס, הויסין, ורוטב שום צ ' ילי, ומבשלים 1 דקה או עד מחומם היטב.
טורטיות חמות על פי הוראות החבילה. לחלק את תערובת שפמנון באופן שווה בין טורטיות; להתגלגל.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לשפמנון. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 46 דולר לבקבוק.
![סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס]()
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.