עוטפת תפוחי אדמה הודית מתובלת
אם ברצונך להוסיף עוד ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני מתכונים לאוסף שלך, עוטפת תפוחי אדמה הודית מתובלת עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 309 קלוריות. מתאים ל-3 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם זרעי כמון, בצל, garam masala, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות הודית. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-74 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. נסו עוטפת כבש מתובל הודית, עוטפת חומוס מתובלת הודית, ו עוטפת עוף מתובל + קארי מאיו (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
לזרוק את תפוחי האדמה המתוקים עם צ ' ילי, 1 כפית שמן, זרעי כמון, garam masala והרבה תיבול על מגש קלייה. צלי במשך 25-35 דקות, מפנה את הפרוסות באמצע הדרך, עד מכרז וזהב.
בינתיים מטגנים בצל בשמן שנותר במשך כמה דקות עד מתרכך חלקית, מערבבים את מיץ הסיד וסוכר עם כמה תיבול, ולאחר מכן לכבות את החום.
Chapatis חם בעקבות הוראות חבילה, ולאחר מכן להרכיב על ידי הוספת כמה טריזים של בטטה לכל אחד, ואחריו פיזור של בצל, מנה של יוגורט וקומץ קטן של עלי כוסברה.