קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עולש וגראטן בלגי מטוגן בלגי

עולש וגראטן בלגי מטוגן בלגי
עולש וגראטן בלגי מטוגן בלגי הוא מנת תוספת צמחונית. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 191 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך שמן זית, עולש בלגי, אגוז מוסקט טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: מוקרם של אנדיב בלגי עם בייקון (Gratin D ' Endennaise ארד), אנדיב בלגי חזיר מוקרם, ו אנדיב בלגי מטובל.

הוראות

1
יש לשטוף את האנדיב הבלגי; לקצץ את כל בסיסים דהויים.
מרכיבים שתצטרך
2
חותכים ראשים לחצי לאורכו. מסדרים את החצאים, לחתוך את הצד למטה, בשכבה אחת במחבת כבדה 11-12 אינץ'.
3
מוסיפים 1/4 כוס מים ושמן זית.
מרכיבים שתצטרך
4
מפזרים אנדיב קלות עם מלח ופלפל. מחבת כיסוי ולהביא לרתיחה מעל חום גבוה, ואז להפחית את החום ומבשלים עד אנדיב הוא מאוד רך כאשר פירסינג, 12 עד 20 דקות. לחשוף ולבשל מעל חום בינוני, מפנה ראשים מדי פעם, עד הנוזל הוא התאדה אנדיב מעט השחמה, 6 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
בינתיים, במחבת 1 עד 2 ליטר מעל חום בינוני-נמוך, להמיס חמאה. מערבבים בקמח עד מעורבב ותוסס.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים חלב ואגוז מוסקט; מערבבים עד שהתערובת רותחים ומעובה, כ -10 דקות. מערבבים בגבינה 1/2 כוס.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
8
סדר אנדיב בשכבה אחת בתבנית אפייה 2 ליטר רדודה. רוטב כפית מעל.
מרכיבים שתצטרך
9
מפזרים באופן שווה עם הנותרים 1/4 כוס גבינה.
מרכיבים שתצטרך
10
אופים, חשופים, בתנור 400 עד שהרוטב מבעבע ומשחימים קלות, 9 עד 14 דקות.
מרכיבים שתצטרך
11
מוסיפים עוד מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך