קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות43
מגזין

עוף Hunter-style: Pollo alla Cacciatora

עוף Hunter-style: Pollo alla Cacciatora
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? עוף בסגנון צייד: פולו alla Cacciatora יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 699 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 50 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פלפל, סוכר, פתיתי צ'ילי, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-40 דקות. עם כפית ציון של 73% המנה הזאת די טובה. נסו Pollo alla Cacciatora, Pollo alla Cacciatora, ו פולו פריטו אלה טוסקנה (עוף מטוגן בסגנון טוסקני) (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים עוף ל8 חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
2
מערבבים את השום, רוזמרין, מלח ופלפל ומספיק שמן זית כדי להפוך את הדבק יבש במקצת. מחלקים את הדבק באופן שווה בין 8 חתיכות ולתת לשבת, מכוסה ומקורר, במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
רוזמריןרוזמרין
שוםשום
3
בתנור הולנדי, מחממים 3 כפות שמן זית על חום גבוה עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
4
מברשת את לשפשף עודף מן הציפור לצרוב כל חתיכת בשר על כל הצדדים בשמן חם.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
שמן בישולשמן בישול
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
5
הסר בשר צרוב לצלחת מרופדת במגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
6
מוסיפים את הבצל, את הפטריות ואת הפנצ 'טה ומבשלים על אש גבוהה עד בצל חום זהוב ושומן כבר שניתנו מן פנצ' טה.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
פנצ ' טהפנצ ' טה
בצלבצל
7
מסננים את השמן העודף, ואז מוסיפים את היין ומערבבים את תחתית המחבת עם כף עץ כדי להוציא את חתיכות השחמה.
מרכיבים שתצטרך
ייןיין
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מחבתמחבת
8
מוסיפים את רסק העגבניות, ציר עוף, פתיתי סוכר וצ ' ילי ומביאים לרתיחה. תחזיר את העוף למחבת. מבשלים 20 דקות, מכוסה, ואז 15 עד 20 דקות יותר, חשוף.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
מחית עגבניותמחית עגבניות
עוף שלםעוף שלם
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
הסר מהחום, לחתוך כל רבעון במחצית, ולחלק את הבשר באופן שווה בין 4 צלחות ערב מחוממות, נותן כל צלחת 1 קטע של השד ו 1 קטע של הרגל. למעלה עם הרוטב ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
בשרבשר
10
בסיר גדול וכבד, מחממים את השמן מעל חום גבוה עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
11
מוסיף את כל חלקי העוף וחום בכל רחבי, ערבוב כדי למנוע שריפה.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות עוףחתיכות עוף
12
הסר את העוף ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
13
מוסיפים את הגזר, הבצל והסלרי לסיר ומבשלים עד רך משחימים. החזירו את העוף לסיר והוסיפו 3 ליטרים של מים, רסק העגבניות, הפלפל והפטרוזיליה. מערבבים עם כף עץ כדי לנתק את חתיכות העוף והירקות השחומים מתחתית המחבת. מביאים כמעט לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים על רתיחה נמוכה עד מופחת בחצי, על 2 שעות, מדי פעם ברפרוף עודף שומן.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניותרסק עגבניות
פלפלפלפל
ירקירק
גזרגזר
עוף שלםעוף שלם
פטרוזיליהפטרוזיליה
סלריסלרי
בצלבצל
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מחבתמחבת
סירסיר
14
הסר מחום, מתח, ולחץ על המוצקים עם החלק התחתון של מצקת כדי לחלץ את כל הנוזלים. מערבבים את המניה כדי להקל על הקירור ולהניח בצד. מקררים מלאי במיכלים קטנים עד שבוע או להקפיא עד חודש.
מרכיבים שתצטרך
חלץחלץ
מלאימלאי
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת