עוף Paillard עם סלט פרמזן שמנת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Paillard עוף עם סלט פרמזן שמנת. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1298 קלוריות, 71 גר' של חלבון, ו 82 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 46 דקות. אם יש לכם פרמזן, קמח, חזה עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה אדיר. מתכונים דומים: עוף Paillard עם סלט לימון, פאילארד עוף פריך עם סלט קיץ, ו עוף Paillard עם סלט תאנה טרי וגבינה כחולה.
הוראות
התחל על ידי דפיקות את חזה העוף בעדינות בין 2 חתיכות של פלסטיק לעטוף.
הכינו תחנת לחם עם קמח,ביצים וחלב, ופירורי פנקו. מתבלים הכל במלח ופלפל. מעיל את השדיים בקמח, ביצה ואז panko.
הניחו את השדיים המצופים על מגש שטוח ומקררים כדי לתת את הקרום להתייבש (כ -10 דקות) זה יבטיח שיש פחות לחות ופחות סיכוי הציפוי שלך יישבר בעת הטיגון.
רדודים מטגנים את paillard בשמן חם במשך כ 2 עד 3 דקות לכל צד תלוי כמה עבה השדיים.
מסננים היטב, מתבלים במלח ומניחים בצד כאשר נעשה.
שים את אנשובי, חלמונים ביצה, שום, מיץ לימון, ומים לתוך בלנדר תהליך במשך 30 שניות עד התערובת חלקה. עם בלנדר פועל, יוצקים את שמן הזית לאט עבור ההלבשה כדי emulsify. מערבבים בפרמזן, מתבלים במלח וכמה טחנות של פלפל שחור; מניחים בצד. (לקרר את ההלבשה אם אתה לא יהיה להשתמש בו מיד.)
הכן את הסלט על ידי פיצול עגבניות הענבים לשניים דרך האמצע לאורכו, ערבוב כל החומרים בקערת ערבוב גדולה.
מוסיפים את הרוטב וזורקים את הסלט היטב.
כדי לשרת להניח את העוף חם, פריך paillard על בסיס הצלחת העליון עם הסלט.
מקשטים עם גבינת פרמזן מגולחת, חתיכת לימון וטפטוף של שמן זית.
מטבחים ברשת המזון מציעים זהירות בצריכת ביצים גולמיות ומבושלות קלות
בשל הסיכון הקל של סלמונלה או מחלות אחרות שמקורן במזון. כדי להפחית סיכון זה, אנו ממליצים לך להשתמש רק טרי, בקירור כראוי, נקי, כיתה א או aa ביצים עם פגזים שלמים, ולהימנע ממגע בין החלמונים או לבנים ואת הקליפה.