קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פודינג טופי דביק עם דם כתום, מנדרינה, וקרם מוקצף Fraîche

פודינג טופי דביק עם דם כתום, מנדרינה, וקרם מוקצף Fraîche
עם כפית ציון של 20% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: פודינג טופי דביק עם דם כתום, מנדרינה, וקרם מוקצף Fraîche, נגיסות פודינג טופי דביקות עם קרם פרש, ו דם כתום Polentan במהופך-עוגה עם קצפת Crème Fraîche.

הוראות

1
מניחים את התאריכים וסודה לשתייה בקערה, ושופכים 1 כוס מים רותחים מעליהם.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
תאריכיםתאריכים
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
תן להם לשבת במשך 1 שעה, ולאחר מכן לסנן את התאריכים (להזמין את המים). לטחון אותם במעבד מזון, לשפוך את הנוזל, ואת הדופק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
תאריכיםתאריכים
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
3
מחממים התנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
הכן מחבת קפיצית 9 אינץ ' על ידי הפצת חמאה על המשטחים הפנימיים, רירית התחתונה עם נייר קלף, וחמאה את הקלף.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
מחבת Springformמחבת Springform
5
לנפות את הקמח ואבקת אפייה יחד. מערבבים במלח.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
6
במערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, שמנת החמאה והסוכרים במהירות בינונית גבוהה במשך 4 עד 5 דקות, עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
7
מוסיפים את הביצים, ומכים עד פלאפי שוב.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
8
מוסיפים את פירה התאריך ואת תערובת הקמח, לסירוגין, לתערובת החמאה, ומשלבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
תאריכיםתאריכים
9
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
אופים במשך 35 דקות, עד הפודינג הוא חום כהה. מיד לאחר הסרת הפודינג מהתנור, יוצקים 1/2 כוס רוטב טופי מעל.
מרכיבים שתצטרך
טופי.טופי.
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
תנו לפודינג לנוח 15 דקות לפני ההגשה.
12
בעוד הפודינג מתבשל, חותכים את הגבעול ופריחה מסתיימת מתפוזי הדם.
מרכיבים שתצטרך
כתום דםכתום דם
13
מניחים את התפוזים לחתוך בצד למטה על קרש חיתוך. בעקבות קווי המתאר של הפרי עם הסכין שלך, להסיר את הקליפה ואת החיקוי לבן, עובד מלמעלה למטה, ומסובב את הפרי כמו שאתה הולך. חותכים כל תפוז ל8 עד 10 גלגלי שיניים.
מרכיבים שתצטרך
כתוםכתום
פירותפירות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
סכיןסכין
14
לקלף את המנדרינות, להפריד אותם למקטעים, ולהסיר את כל הוורידים הלבנים, או פיתה. חותכים את kumquats לתוך גלגלי רוחץ. תרגיע את הפירות עד שתהיה מוכן להגיש.
מרכיבים שתצטרך
מנדרינהמנדרינה
KumquatKumquat
פירותפירות
15
באמצעות מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk (או ביד), מקציפים את הקרם ואת קרם fraîche יחד פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
מקציףמקציף
16
חותכים שש חתיכות של פודינג חם (הפודינג מגיש שנים עשר) ומניחים אותם על שש צלחות קינוח. כפית את שאר רוטב הטופי החם על הפרוסות. על כל צלחת, בובה כף גדושה של fraîche קרם מוקצף ליד כל חתיכה ולסדר את הדרים באופן שווה מעל ומסביב לפודינג. לפזר את kumquats בסגנון טבעי יפה.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
KumquatKumquat
טופי.טופי.
רוטברוטב
17
עוגת הטופי עצמה רכה ומתונה בטעם, עם חריפות עדינה דמוי זנגביל. זה עושה את הבסיס האידיאלי שממנו מרכיבים הדר יכול לזרוח, ומקים את ההשראה זיווג היין שלי. אני רוצה את היין כדי לשקף את הערות הדר בקינוח, אז אני בוחר מוסקט, כמו מוסקט דו קאפ Corse אלגנטי מהאי קורסיקה. יין זה יש איכות מרמדלייק בהירה של כתום משומר ומנדרינית המחקה את טעמי הפרי במתכון, ומאפשר להם לזרום בצורה חלקה מאחד למשנהו על החיך.
מרכיבים שתצטרך
תפוזים מנדריניתתפוזים מנדרינית
ייןיין
כתוםכתום
טופי.טופי.
פירותפירות