פודינג טופי דביק עם דם כתום, מנדרינה, וקרם מוקצף Fraîche
עם כפית ציון של 20% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: פודינג טופי דביק עם דם כתום, מנדרינה, וקרם מוקצף Fraîche, נגיסות פודינג טופי דביקות עם קרם פרש, ו דם כתום Polentan במהופך-עוגה עם קצפת Crème Fraîche.
הוראות
מניחים את התאריכים וסודה לשתייה בקערה, ושופכים 1 כוס מים רותחים מעליהם.
תן להם לשבת במשך 1 שעה, ולאחר מכן לסנן את התאריכים (להזמין את המים). לטחון אותם במעבד מזון, לשפוך את הנוזל, ואת הדופק לשלב.
הכן מחבת קפיצית 9 אינץ ' על ידי הפצת חמאה על המשטחים הפנימיים, רירית התחתונה עם נייר קלף, וחמאה את הקלף.
לנפות את הקמח ואבקת אפייה יחד. מערבבים במלח.
במערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, שמנת החמאה והסוכרים במהירות בינונית גבוהה במשך 4 עד 5 דקות, עד אור ורך.
מוסיפים את הביצים, ומכים עד פלאפי שוב.
מוסיפים את פירה התאריך ואת תערובת הקמח, לסירוגין, לתערובת החמאה, ומשלבים היטב.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה.
אופים במשך 35 דקות, עד הפודינג הוא חום כהה. מיד לאחר הסרת הפודינג מהתנור, יוצקים 1/2 כוס רוטב טופי מעל.
תנו לפודינג לנוח 15 דקות לפני ההגשה.
בעוד הפודינג מתבשל, חותכים את הגבעול ופריחה מסתיימת מתפוזי הדם.
מניחים את התפוזים לחתוך בצד למטה על קרש חיתוך. בעקבות קווי המתאר של הפרי עם הסכין שלך, להסיר את הקליפה ואת החיקוי לבן, עובד מלמעלה למטה, ומסובב את הפרי כמו שאתה הולך. חותכים כל תפוז ל8 עד 10 גלגלי שיניים.
לקלף את המנדרינות, להפריד אותם למקטעים, ולהסיר את כל הוורידים הלבנים, או פיתה. חותכים את kumquats לתוך גלגלי רוחץ. תרגיע את הפירות עד שתהיה מוכן להגיש.
באמצעות מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk (או ביד), מקציפים את הקרם ואת קרם fraîche יחד פסגות רכות.
חותכים שש חתיכות של פודינג חם (הפודינג מגיש שנים עשר) ומניחים אותם על שש צלחות קינוח. כפית את שאר רוטב הטופי החם על הפרוסות. על כל צלחת, בובה כף גדושה של fraîche קרם מוקצף ליד כל חתיכה ולסדר את הדרים באופן שווה מעל ומסביב לפודינג. לפזר את kumquats בסגנון טבעי יפה.
עוגת הטופי עצמה רכה ומתונה בטעם, עם חריפות עדינה דמוי זנגביל. זה עושה את הבסיס האידיאלי שממנו מרכיבים הדר יכול לזרוח, ומקים את ההשראה זיווג היין שלי. אני רוצה את היין כדי לשקף את הערות הדר בקינוח, אז אני בוחר מוסקט, כמו מוסקט דו קאפ Corse אלגנטי מהאי קורסיקה. יין זה יש איכות מרמדלייק בהירה של כתום משומר ומנדרינית המחקה את טעמי הפרי במתכון, ומאפשר להם לזרום בצורה חלקה מאחד למשנהו על החיך.