קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות14
מגזין

מנגו-צ'ילה קרח

מנגו-צ'ילה קרח
קרח מנגו-צ'ילה עשוי להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 8 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 355 קלוריות. אם יש לך סוכר, מיץ ליים, גרידת ליים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-45 דקות. מתכונים דומים: מנגו צ'ילה פלאן, מנגו-צ'ילה זריחה, ו מנגו-צ'ילה Granita.

הוראות

1
הגדר מסננת בתבנית זכוכית 13x9x2".
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכיתתבנית אפיית זכוכית
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2
שלב חצי מכל החומרים עם 5 כפות מים במעבד פירה עד חלקה. מסננים תערובת מנגו לצלחת. פירה שאר החומרים עם 5 כפות מים מסננים תערובת מנגו לתוך המנה. להקפיא עד תערובת הוא slushy, על 2 שעות. עובד ב 2 קבוצות, purée במעבד שוב. להחזיר קרח מנגו לאותה מנה. להקפיא 2 שעות. חזור 2 פעמים נוספות. לעשות קדימה: יכול להתבצע 2 ימים קדימה. לכסות ולשמור קפוא.
מרכיבים שתצטרך
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
3
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות. סקופ לתוך מנות, מפזרים אבקת צ ' ילה, אם תרצה, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף