עוף Tetrazzini עם פרושוטו ואפונה
עוף Tetrazzini עם פרושוטו ואפונה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 34 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 623 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 13 דקות. אם יש לכם שמן צמחי, גבינת פרמזן, פטריות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. מתכונים דומים: אפונה איטלקית (אפונה עם פרושוטו), אפונה Prosciutto, ו אפונה Prosciutto.
הוראות
פרושוטו סאוט בשמן צמחי חם במחבת קטנה מעל חום בינוני גבוה 2 עד 3 דקות או עד פריך.
הכינו פסטה לפי הוראות החבילות.
בינתיים, מערבבים יחד עוף, 1/2 כוס גבינת פרמזן, והבא 6 מרכיבים; מערבבים פרושוטו, פסטה, ואפונה. תערובת כפית לתוך 6 משומן קל 8-עוז. ramekins או קל משומן 11-x 7 אינץ ' אפייה.
מפזרים שקדים ונותרו 1/2 כוס פרמזן.
אופים ב 350 במשך 35 דקות או עד מבעבע.