עוף אורז פרא אמנדין
עוף אורז בר Amandine עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 304 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם רוטב פלפל, מרק עוף, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב רוטב הסויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאנה קוטה עם רוטב סנטו תות-Vin כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו אורז Pilaf Amandine, עוף Amandine, ו עוף Amandine (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 350°f. spray 3 ליטר תבשיל עם תרסיס בישול nonstick.
שוטפים אורז בר; מניחים בסיר גדול.
הוסף מספיק מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית חום; כיסוי ומבשלים 10 דקות.
בינתיים, שמן חום בתנור ההולנדי מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים עוף; מבשלים ומערבבים 6 עד 8 דקות או עד השחמה קלה.
מוסיפים בצל ופטריות; מבשלים ומערבבים 5 עד 6 דקות או עד שבצל ופטריות רכים.
הוסף לתערובת בתנור הולנדי.
בקערה גדולה, לשלב מרק, רוטב סויה, רוטב פלפל חריף וקמח; להתמזג היטב. מערבבים לתוך תערובת עוף בתנור הולנדי.
מוסיפים ערמוני מים; מבשלים ומערבבים עד שהתערובת מבעבעת ומעובה מעט.
אופים ב 177°. במשך 30 דקות. מערבבים שקדים; מכסים ואופים 30 עד 45 דקות נוספות או עד שהאורז רך ונוזל נספג.