עוף אי עם סלסת פירות
ניתן להכין את המתכון של עוף אי עם סלסת פירות תוך כ-3 שעות ו-45 דקות . צופה בדמות שלך? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מכיל 255 קלוריות , 25 גרם חלבון ו -3 גרם שומן למנה. , אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. למתכון הזה של Allrecipes יש 1 אוהדים. זהו מתכון זול למדי עבור חובבי האוכל המקסיקני. אם יש לך רום, כוסברה, מיץ תפוזים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 50% . מתכונים דומים: עוף אי עם סלסת פירות , עוף ואי מוג'יטו ואורז עם סלסה טרופיקל וסלסת גביע פירות (סלסת פירות בכוסות אישיות) .
הוראות
מערבבים בקערה את האננס והמיץ השמור מפחית 1, מנגו, פלפלים, כוסברה, מיץ ליים ועיסה, מיץ תפוזים, רום ושום.
מניחים לעמוד שעה אחת לפני הוספת העוף.
מסננים את המיץ מהסלסה לשימוש במרינדה. הניחו בצד מספיק סלסה ללא מיץ לשימוש לציפוי העוף. משרים את חצאי חזה העוף בקערה עם יתרת תערובת הסלסה והמיץ למשך 2 עד 6 שעות.
מחממים תנור ל-325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס).
השליכו את הסלסה ששימשה למרינדה, ואפו את העוף במשך 30 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שמיצי העוף צלולים. מעל עם סלסה שמורה להגשה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
אפשר לשלב מקסיקני עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא גם זיווג בטוח. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Goldeneye Gowan Creek Vineyard Pinot Noir. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-80 דולר.
![Goldeneye Gowan Creek Vineyard פינו נואר]()
Goldeneye Gowan Creek Vineyard פינו נואר
עשוי בסגנון המועדף על המייסד שלנו, דן דאקהורן, יין זה משדר עושר, עומק, פרי כהה ומבנה. בחיך הוא עמוק ושופע, עם שכבות של פאי אוכמניות בר ושזיפים הנתמכות בפס של חמיצות שמוסיפה הגדרה לטעמים, תוך שהיא מושכת את היין לסיומת מתמשכת עם רמזים של לבנדר, פנירויאל ותבלינים אסייתיים.