קושיקשה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

עוף איטלקי אפוי

עוף איטלקי אפוי
עוף אפוי איטלקי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 32 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 319 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, חצאי חזה עוף, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו עוף איטלקי אפוי, עוף איטלקי אפוי, ו חזה עוף איטלקי אפוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מעיל קל צלחת אפייה בינונית עם החמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
בצלחת רדודה, מערבבים את פירורי הלחם, זרעי פשתן, גבינת רומנו ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת רומנוגבינת רומנו
פירורי לחםפירורי לחם
זרעי פשתןזרעי פשתן
פטרוזיליהפטרוזיליה
3
מניחים את הביצים והקמח מוכות ב 2 קערות רדודות נפרדות. לדלות עוף בקמח, לטבול ביצים, ולחץ לתוך תערובת פירור הלחם כדי מעיל. מסדרים עוף מצופה בתבנית אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
לחםלחם
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
4
לכסות, ולאפות 40 דקות בתנור שחומם מראש, או עד מיצי עוף לרוץ ברור. תדליק את התנור.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
5
הסר כיסוי, ו לצלות עוף 5 דקות, עד ציפוי משחימים קלות.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 62 דולר לבקבוק.
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
אדום רובי אינטנסיבי. עוצמה ועשירה עם הערות חריפות ובלסמיות ואחריהן ניחוחות פירות יער אדומים. טאנינים עדינים ואלגנטיים משמחים את החך, ומכריזים על טעם לוואי נעים וארוך.