עוף איטלקי אפוי
עוף אפוי איטלקי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 32 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 319 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, חצאי חזה עוף, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו עוף איטלקי אפוי, עוף איטלקי אפוי, ו חזה עוף איטלקי אפוי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מעיל קל צלחת אפייה בינונית עם החמאה.
בצלחת רדודה, מערבבים את פירורי הלחם, זרעי פשתן, גבינת רומנו ופטרוזיליה.
מניחים את הביצים והקמח מוכות ב 2 קערות רדודות נפרדות. לדלות עוף בקמח, לטבול ביצים, ולחץ לתוך תערובת פירור הלחם כדי מעיל. מסדרים עוף מצופה בתבנית אפייה מוכנה.
לכסות, ולאפות 40 דקות בתנור שחומם מראש, או עד מיצי עוף לרוץ ברור. תדליק את התנור.
הסר כיסוי, ו לצלות עוף 5 דקות, עד ציפוי משחימים קלות.