עוף איטלקי טעים
המתכון עוף איטלקי טעים יכול להיעשות תוך כ-30 דקות . חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -26 גרם חלבון , 5 גרם שומן ובסך הכל 188 קלוריות . , אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש מלח, מים, תיבול וקמח. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. זהו מתכון במחיר סביר לחובבי אוכל ים תיכוני. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 38% , וזה די גרוע. עוף איטלקי טעים , המבורגרים איטלקיים טעימים ובשר בקר ופסטה איטלקיים טעימים דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בסיר קטן מטגנים בצל ו-1/8 כפית פפריקה ב-1 כפית שמן עד לריכוך. מערבבים פנימה את המים, רסק העגבניות, עלה הדפנה, החמין והתיבול האיטלקי. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים, ללא מכסה, במשך 10 דקות.
בינתיים, בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, מערבבים את הקמח, גבינת הפרמזן, המלח, אבקת השום, האורגנו ושארית הפפריקה.
להוסיף עוף; אוטמים את השקית ומנערים לציפוי.
במחבת טפלון גדולה מצופה בספריי בישול, מבשלים מחצית מהעוף בכפית שמן במשך 2-3 דקות מכל צד או עד שהוא כבר לא ורוד.
הסר ושמור על חום; חוזרים על הפעולה עם שאר העוף והשמן. לזרוק את עלה דפנה.
יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano
קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו הם הבחירות המובילות שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Piccini Chianti Classico. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-10 דולר.
![פיצ'יני קיאנטי קלאסיקו]()
פיצ'יני קיאנטי קלאסיקו
אודם בהיר עם נימה של סגול. תווי שזיף, סיגליות מתערבבים עם גרגרי בר שופעים ובשלים. מרחיב וחיים בחיך, עם תחושת פה קטיפתית מתמשכת. הסיומת הארוכה קבורה בפירות. יין רב תכליתי, המומלץ להגיש בטמפרטורה של 64ºF, נפלא עם בשרים אדומים עסיסיים, צלוי או צלוי.