קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

עוף איטלקי טעים

עוף איטלקי טעים
המתכון עוף איטלקי טעים יכול להיעשות תוך כ-30 דקות . חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -26 גרם חלבון , 5 גרם שומן ובסך הכל 188 קלוריות . , אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש מלח, מים, תיבול וקמח. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. זהו מתכון במחיר סביר לחובבי אוכל ים תיכוני. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 38% , וזה די גרוע. עוף איטלקי טעים , המבורגרים איטלקיים טעימים ובשר בקר ופסטה איטלקיים טעימים דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
בסיר קטן מטגנים בצל ו-1/8 כפית פפריקה ב-1 כפית שמן עד לריכוך. מערבבים פנימה את המים, רסק העגבניות, עלה הדפנה, החמין והתיבול האיטלקי. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים, ללא מכסה, במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2 כוסות שבבי עץ ספוג (מקייט, היקורי או אלמון), אופציונלי2 כוסות שבבי עץ ספוג (מקייט, היקורי או אלמון), אופציונלי
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
בינתיים, בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, מערבבים את הקמח, גבינת הפרמזן, המלח, אבקת השום, האורגנו ושארית הפפריקה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
3
להוסיף עוף; אוטמים את השקית ומנערים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
סוכר אדום גססוכר אדום גס
4
במחבת טפלון גדולה מצופה בספריי בישול, מבשלים מחצית מהעוף בכפית שמן במשך 2-3 דקות מכל צד או עד שהוא כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
הסר ושמור על חום; חוזרים על הפעולה עם שאר העוף והשמן. לזרוק את עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
6
מגישים רוטב עם עוף.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו הם הבחירות המובילות שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Piccini Chianti Classico. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-10 דולר.
פיצ'יני קיאנטי קלאסיקו
פיצ'יני קיאנטי קלאסיקו
אודם בהיר עם נימה של סגול. תווי שזיף, סיגליות מתערבבים עם גרגרי בר שופעים ובשלים. מרחיב וחיים בחיך, עם תחושת פה קטיפתית מתמשכת. הסיומת הארוכה קבורה בפירות. יין רב תכליתי, המומלץ להגיש בטמפרטורה של 64ºF, נפלא עם בשרים אדומים עסיסיים, צלוי או צלוי.