קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות20
מגזין

עוף אירוסין

עוף אירוסין
עוף אירוסין הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 709 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 49 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם עוף, עשבי תיבול, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב עשבי תיבול טריים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קרם לבנדר אוכמניות כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוף אירוסין, עוף צלוי אירוסין, ו כריכי טבעת אירוסין (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מתלה תנור בשליש העליון של התנור ומחממים את התנור ל 400 ° F.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
הסר את הקרביים מן העוף, לשטוף את העוף בפנים ובחוץ עם מים קרים, ואז לתת את ניקוז העוף, חלל למטה, במסננת במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
ללטף את העוף יבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
4
מניחים את חזה העוף למטה במחבת צלייה בינונית עם מתלה ושופכים את מיץ הלימון על כל העוף, הן בפנים והן בחוץ. מתבלים את העוף עם מלח ופלפל מבפנים ומבחוץ.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
5
זין 2 לימונים שלמים שלוש פעמים בשלושה מקומות שונים על כל אחד עם מזלג ומניחים אותם עמוק בתוך החלל. גודל חלל העוף עשוי להשתנות, כך שאם לימון אחד בולט חלקית, זה בסדר. (טיפ: אם לימונים arestiff, לגלגל אותם על השיש עם כף היד שלך לפני דוקר כדי לקבל את המיצים זורמים.)
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
מכניסים את העוף לתנור, מורידים את טמפרטורת התנור ל-350 מעלות צלייה, נחשפים במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
7
הסר את מחבת הקלייה מהתנור. באמצעות מלקחיים או שני woodenspoons, להפוך את חזה עוף למעלה. להכניס מדחום בשר thethigh, ולהחזיר את העוף לתנור וצולים במשך כשעה 1hour ו 15 דקות או עד מדחום הבשר קורא 180 מעלות F וthejuices לרוץ ברור כאשר הירך הוא דקרו במזלג. המשך צלייה ifnecessary. זכור כי זמני הבישול בתנורים שונים משתנים; עוף roastinga ב 177° לוקח כ 18-20 דקות לכל קילו, plusan נוסף 15 דקות עבור עוף ממולא כי הוא 4 ק " ג.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
1
יוצקים את המיצים מהמחבת צלייה על גבי העוף פרוס & 151;זהו " הינשאי לי מיץ."
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
2
מקשטים עם עשבי תיבול טריים ופרוסות לימון.
מרכיבים שתצטרך
עשבי תיבול טרייםעשבי תיבול טריים
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1
גילוף ציפור דורש הרבה תרגול, אז אל תצפה שזה יהיה מושלם בניסיון הראשון שלך. הדבר החשוב ביותר הוא לקבל סכין חדה (רצוי אחד עשה במיוחד עבור גילוף). התחל על ידי חיתוך השדיים, הסרת בשר ככל האפשר, ולאחר מכן להסיר את הרגליים ואת הכנפיים (באמצעות מזמרה מטבח לעבוד להתנפח מדי). אל תדאגו אם זה נראה מבולגן; זה יהיה טעם טוב באותה מידה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
2
Reprinted עם אישור מ 100 מתכונים כל אישה צריכה לדעת: עוף אירוסין 99 מאכלים נפלאים אחרים כדי להביא לך כל מה שאתה רוצה בחיים על ידי סינדי Leive ואת העורכים של זוהר. זכויות יוצרים (c) 201
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות