קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

עוף אכזרי

עוף אכזרי
עוף אכזרי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 32 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 450 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-44 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך פטריות כפתור, שמן צמחי, חומץ מזוקק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב ג'ינג'ר הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. . מתכונים דומים: טארט מסטול מ ' מתוק ואכזרי, עוגיות סטירות ודגדוגים מ ' מתוק ואכזרי, ו הפוך למטה מחבת תירס עוגה מ ' מתוק & קסמים.

הוראות

1
שמן חום במחבת כבדה גדולה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים חתיכות עוף, ומטגנים, ערבוב, עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
3
יוצקים את החומץ, רוטב סויה, וסוכר; ערבוב להמיס סוכר. מתבלים בפתיתי פלפל אדום, אבקת שום, אבקת בצל וג ' ינג ' ר. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים במשך 15 דקות. לטעום את הרוטב בשלב זה ולהתאים תיבול לפי הטעם. הרוטב צריך להיות מתוק מאוד. אם זה טארט מדי, להוסיף יותר סוכר; אם זה מתוק מדי, להוסיף יותר חומץ.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
4
לאחר הרוטב לטעמך, להוסיף את הפטריות, אפונה, בצל ירוק. מבשלים בעדינות על אש נמוכה במשך 5 דקות נוספות, עד הפטריות להתכווץ קצת. מערבבים יחד את קורנפלור ומים, ומערבבים אותו לתוך הרוטב. המשך להתבשל עד שהוא מגיע לעובי הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים