עוף אפוי דבש-חרדל
עוף אפוי דבש-חרדל היא מנה עיקרית המגישה 4. מתבוננים בדמות שלך? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מכיל 208 קלוריות , 25 גרם חלבון ו -4 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 14% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 6 שעות ו-50 דקות . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם יש לכם אבקת קארי, חרדל דיז'ון, דבש וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 12 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 52% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוף אפוי חרדל דבש , עוף חרדל דבש אפוי ועוף חרדל דבש אפוי .
הוראות
משמנים תבנית אפייה ומניחים את חזה העוף לתוך הכלי. מערבבים יחד את הדבש, חרדל דיז'ון, אבקת קארי ורוטב סויה בקערה עד לאיחוד יסודי, ומפזרים את התערובת על חזה העוף. מכסים את הכלי בנייר כסף ומניחים למרינדה במקרר 6 שעות או לילה.
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
אופים את הכלי המכוסה בנייר כסף בתנור שחומם מראש למשך 30 דקות, ואז חושפים, הופכים את חזה העוף ומבסים את העוף ברוטב.
אופים 15 דקות נוספות, עד שהמיץ מתבהר והעוף כבר לא ורוד בפנים. מדחום לקריאה מיידית המוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות צלזיוס).