עוף אפוי וקישואים
עוף אפוי וקישואים דורש כ 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 408 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח, עגבניות, קישואים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. . זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 85%. נסו עוף אפוי וקישואים, סקמפי עוף אפוי עם תפוחי אדמה וקישואים, ו לזרוק ביום חמישי: עוף & קישואים אפוי זיטי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (205 מעלות C). גריז קל צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
מקציפים ביצה, מים, מלח ופלפל בקערה רדודה. הגדר 2 כפות פירורי לחם בצד; יוצקים פירורי לחם הנותרים לתוך שקית פלסטיק resealable גדול. טובלים עוף בתערובת ביצים, ואז מניחים בשקית ומנערים למעיל.
חום 2 כפות שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני. מבשלים עוף במחבת עד השחמה, 2 עד 3 דקות לכל צד.
להוסיף הנותרים 2 כפות שמן למחבת; לבשל ומערבבים קישואים ושום על חום בינוני עד קישואים הוא רך מעט, על 2 דקות.
מעבירים לתבנית אפייה מוכנה.
מפזרים 2 כפות פירורי לחם שמורים על קישואים. למעלה עם פרוסות עגבניות, גבינת מוצרלה 2/3 כוס, ובזיליקום.
מניחים עוף על גבי שכבת קישואים. מכסים צלחת אפייה בנייר אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהעוף כבר לא ורוד במרכז ומיצים לרוץ ברור, כ -25 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות C). לחשוף ומפזרים עם גבינת מוצרלה שנותר.
אופים עד גבינה מותכת, על 5 דקות.