עוף אפוי טעים קייב
עוף אפוי טעים קייב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 290 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פטרוזיליה, חלב חמאה, חצאי חזה עוף-הלם ל 1 / נס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חלב-חמאה כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. . מתכונים דומים: Hamburguesan Estilo קייב (המבורגר מקסיקני קייב), עוף מאפה מייפל טעים קנדי!, ו עוף קייב.
הוראות
בקערה קטנה, מערבבים יחד את החמאה, 1/8 כפית אבקת שום, ו 1 כף פטרוזיליה.
מורחים את תערובת החמאה 1/2 אינץ ' עבה על חתיכת נייר אלומיניום, ומניחים במקפיא להקשיח.
מניחים את הדגנים בשקית גדולה פלסטיק resealable, ולרסק עם מערוך.
מוסיף את הפטרוזיליה הנותרת, 1 1/2 כפיות שום אבקה, פפריקה ומלח, לאטום את התיק, ולנער לערבב.
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
הסר את לוח תערובת החמאה מהמקפיא, ופרוס לתוך 6 רצועות.
מניחים רצועה אחת על מרכז כל חזה עוף הלם, להפשיל מאובטח עם קיסמים. לטבול חזה עוף מגולגל לתוך חלב חמאה, ואז לתוך תערובת דגנים.
מניחים שדיים מצופים בתבנית אפייה מוכנה.
אופים, חשוף, במשך 30 עד 40 דקות עד שהעוף הוא כבר לא ורוד, והמיצים לרוץ ברור. מבחוץ צריך להיות פריך וזהב.