עוף אפוי על מצע לחם וכריך שוויצרי
מנה אחת מכילה 47 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 30 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך טימין, שאלוט, עוף, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו עוף אפוי על מצע לחם וכריך שוויצרי, Chard שוויצרי & טופו אפוי, ו שעועית אפויה עם Chard שוויצרי (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לזרוק את קוביות הלחם עם שמן זית, צלפים, צימוקים, שבר שוויצרי, שאלוט, שום וקורנית. מתבלים במלח ופלפל שחור.
מורחים את הלחם בתבשיל ברזל יצוק אמייל גדול.
מתבלים את חתיכות העוף במלח ופלפל ומסדרים אותם על הלחם. מכסים את העוף בחתיכת נייר קלף וסוגרים את התבשיל במכסה כבד.
אופים את העוף במשך 35 דקות.
הסר את המכסה ואת נייר קלף ולהגדיל את טמפרטורת התנור ל 40
אופים את העוף במשך 10 עד 12 דקות יותר, או עד הזהב על גבי מבושל דרך.
הסר את התבשיל מהתנור ולתת לעמוד במשך 5 עד 10 דקות.
מגישים את העוף עם הלחם והירוקים.