עוף אפוי עם מילוי רסק תפוחים
עוף אפוי עם מילוי רסק תפוחים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 32 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 744 קלוריות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. גשו לסופר וקנו רסק תפוחים, מרק עוף, עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב רסק התפוחים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי רסק תפוחים כקינוח. נסו עוף של סנדי (עוף אפוי עם מלית וגבינה), רסק תפוחים אפוי, ו אפוי Applesauce שוקולד צ'יפס דונאטס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). תרסיס 9x13 אינץ תבנית אפייה עם ספריי בישול.
בקערה גדולה, מערבבים את פירורי הלחם, בצל, סלרי,רסק תפוחים ומרק. מתבלים בפטרוזיליה, רוזמרין, קורנית, מרווה, מלח ופלפל.
מעבירים לתבנית האפייה. מסדרים חתיכות עוף בצלחת כך שהם מכוסים חלקית עם המילוי.
טפטוף עם חמאה. מכסים את הצלחת בנייר אלומיניום.
אופים 1 שעה בתנור שחומם מראש.
הסר נייר כסף, ולהמשיך לאפות 30 דקות, עד מיצי עוף לרוץ ברור ומילוי הוא השחמה קלות.