עוף אפוי עם רוטב ג'בטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 49 גרם חלבון 48 גרם של שומן, וסך הכל 866 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל טרי, סלרי, יין מרסלה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 48 דקות. נסו עוף בג'בטה לשניים, כריכי עוף סיזר ג'בטה, ו Zesty ג'ק ועוף על ג' בטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
במחבת גדולה ועמוקה מעל חום בינוני-גבוה, מוסיפים 2 כפות של החמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיף את הסלרי, בצל ושום ומבשלים עד רך. מערבבים את הפטריות, רוטב adobo, תיבול עוף, יין, ומניות עוף. מבשלים עד מחומם לאורך, ואז להוסיף את הלחם. להפוך את החום לנמוך, ולתת את הלחם לספוג את הנוזל.
מרכיבים שתצטרך
תיבול עופות
ציר עוף
רוטב Adobo
פטריות
סלרי
שום
בצל
לחם
יין
4
מפזרים פטרוזיליה כרישה, ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה
כרישה
5
במחבת סאוט גדולה, מעל חום בינוני-גבוה, מוסיפים את 2 כפות החמאה הנותרות ומאפשרים לו להשחים. מתבלים את חזה העוף במלח, פלפל, לפי הטעם, ומפזרים מעט תיבול עוף. לצרוב את חזה העוף, צד העור למטה, כ 2 דקות לכל צד. לקנן את חזה העוף לתערובת הלחם.
מרכיבים שתצטרך
תיבול עופות
חזה עוף
חמאה
פלפל
לחם
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
אופים עד טמפרטורה פנימית רושמת 165 מעלות F על מדחום קריאה מיידית, על 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
תנור
7
מוציאים את העוף מהתנור, מעבירים אותו למגש ומגישים.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הספלטי קיאנטי רזרב Poggio Reale עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.