תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף, ארטישוק ו Cannellini שעועית Spezzatino. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 20 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 380 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו עלי בזיליקום, עלה דפנה, גבעולי סלרי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -3 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו Feel Good Chicken, Cannellini Bean, And Artichoke Salad, מטבל שעועית ארטישוק וקנליני, ו צ'ילי שעועית עוף וקנליני (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בסיר כבד 5 או 6 ליטר, מחממים את השמן על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מוסיף את pancetta ומבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד חום ופריך, על 6 עד 8 דקות. באמצעות כף מחוררת, להסיר את pancetta ולנקז על מגבות נייר. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4
מוסיפים את הגזר, סלרי, בצל, שום, 1 כפית מלח 1 כפית פלפל ומבשלים עד הבצל הוא שקוף, על 5 דקות. מערבבים במניות העוף, בזיליקום, רסק עגבניות, טימין ועלה דפנה.