קושימומחה
מוכן ב1 ש, 3 דק.
מנות6
ציון בריאות26
מגזין

עוף, ארטישוק וקנליני שעועית Spezzatino

עוף, ארטישוק וקנליני שעועית Spezzatino
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף, ארטישוק ו Cannellini שעועית Spezzatino. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 20 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 380 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו עלי בזיליקום, עלה דפנה, גבעולי סלרי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -3 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו Feel Good Chicken, Cannellini Bean, And Artichoke Salad, מטבל שעועית ארטישוק וקנליני, ו צ'ילי שעועית עוף וקנליני (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בסיר כבד 5 או 6 ליטר, מחממים את השמן על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מוסיף את pancetta ומבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד חום ופריך, על 6 עד 8 דקות. באמצעות כף מחוררת, להסיר את pancetta ולנקז על מגבות נייר. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
4
מוסיפים את הגזר, סלרי, בצל, שום, 1 כפית מלח 1 כפית פלפל ומבשלים עד הבצל הוא שקוף, על 5 דקות. מערבבים במניות העוף, בזיליקום, רסק עגבניות, טימין ועלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
הוסף את העוף ולחץ למטה כדי לצלול. תביא את הנוזל לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל, חשוף, הופך את העוף מעל ערבוב מדי פעם, במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6
מוסיפים את הארטישוקים ואת שעועית קנליני ומבשלים עד העוף מבושל דרך הנוזל מופחת מעט, על 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מרק ברוקולישמנת מרק ברוקולי
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
7
הסר את העוף ולתת מגניב במשך 5 דקות. זרוק את העצמות וחתוך את הבשר לחתיכות בגודל ביס. להחזיר את הבשר לסיר ומבשלים במשך 5 דקות עד מחומם.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
8
הסר את עלה דפנה ולהשליך. מתבלים את הספצטינו במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
9
מצקת את הספצטינו לקערות ומקשטת בפנצ ' טה המבושלת.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
מצקתמצקת