קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות67
מגזין

פנצנלה דלעת חמאה קלוי

פנצנלה דלעת חמאה קלוי
פנצנלה דלעת קלויה דורש כ 1 שעה ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 405 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך שאלוט, דבש, אגוזי מלך, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות סביר. האוכל הביא לך אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. וזה מצוין. מתכונים דומים: פנצנלה דלעת צלויה, אטריות דלורית צלויות עם רוטב תפוזים-חמוציות ופקאנים צלויים עם דבש, ו 2ways2percent: Butternut סקווש Pizzan ו מחית סקווש שמנת עם צדפות ובייקון.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 204° ומסדרים מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מניחים את שאלוט ושום על חתיכת 8 אינץ ' ארוך של רדיד טפטוף עם 1 כף השמן. להביא את הצדדים של נייר יחד לקפל בחוזקה למטה כדי לאטום לתוך חבילה.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1
מניחים את הלחם בשכבה אחת על תבנית אפייה. הזז את חבילת נייר הכסף הצידה על מדף התנור לפי הצורך, מניחים את הלחם בתנור, ואופים עד קלוי, על 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אחוז שומןאחוז שומן
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
2
מוציאים את הלחם לקערה גדולה ומניחים בצד. נגב כל פירורים את תבנית האפייה והניח אותו בצד. השאר את חבילת נייר הכסף בצד אחד של מדף התנור.הכן את הסקווש: לקלף את העור עם מקלף ירקות. חתוך את החלק העליון והתחתון.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
סכין קילוףסכין קילוף
אחוז שומןאחוז שומן
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
3
חותכים את הצוואר מהנורה של הדלעת. חצי כל חתיכה לאורך לגרד את הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
4
חותכים את הסקווש לקוביות 1/2 אינץ ' ומניחים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
5
מוסיפים את המרווה ו 1 כף השמן, ומתבשלים בנדיבות עם מלח ופלפל. לזרוק עד חתיכות סקווש מצופים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
סכין קילוףסכין קילוף
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
6
מעבירים את הדלעת אל תבנית האפייה השמורה ומתפשטים לשכבה זוגית. צלי ליד שקית נייר כסף במשך 15 דקות. באמצעות מרית מתכת שטוחה, מערבבים את הסקווש, מגרדים אותו מתוך גיליון האפייה ומפיצים אותו בחזרה לשכבה אפילו. המשך צלייה עד הסקווש הוא השחמה על אחד או שני צדדים מזלג מכרז, על 10 עד 15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
7
מניחים את תבנית האפייה על מתלה תיל; להפריש.כאשר שאלוט ושום מוכנים, להסיר את חבילת רדיד מהתנור בזהירות לפתוח אותו.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
8
מעבירים את שאלוט ושום לבלנדר ומוסיפים את החומץ, הדבש, ומלח ופלפל נמדדים. מכסים ומשתלבים במהירות גבוהה עד חלקה. עם המנוע פועל, להסיר את הכובע הקטן ממכסה בלנדר, לאט להוסיף את 1/4 כוס השמן הנותרים בזרם דק, להתמזג עד חלקה. תשאיר את הויניגרט בבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ויניגרטויניגרט
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
9
מוסיפים את הסקווש הקלוי, חמוציות ואגוזי מלך לקערה עם הלחם.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקיםאפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
סכין קילוףסכין קילוף
אחוז שומןאחוז שומן
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
10
טפטוף עם ויניגרט ולזרוק עד שכל החומרים מצופים היטב.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרטויניגרט
11
בואו לשבת בטמפרטורת החדר עד שהטעמים מתמזגים והלחם מתרכך מעט, לפחות 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אחוז שומןאחוז שומן
12
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.

מרכיבים

3(חוֹרֶף)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.פלפל שחור טחון טרי, ועוד לתיבולפלפל שחור טחון טרי, ועוד לתיבול1קילוגרםחמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהםחמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהם227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)לחם פריך בן יום, כגון כאב au levain, לחתוך לקוביות 1/2 אינץ ' (כ 6 כוסות)לחם פריך בן יום, כגון כאב au levain, לחתוך לקוביות 1/2 אינץ ' (כ 6 כוסות)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחמוציות מיובשותחמוציות מיובשות31 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרשיני שום, קלופיםשיני שום, קלופים11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.מרווה קרקעמרווה קרקע11 קילו קישואים,1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.מלח כשר, ועוד לתיבולמלח כשר, ועוד לתיבול596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרשאלוט, גזוז, מקולף, חצוישאלוט, גזוז, מקולף, חצוי1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאגוזי מלך, קלוי וקצוץ גסאגוזי מלך, קלוי וקצוץ גס