פנצנלה דלעת קלויה דורש כ 1 שעה ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 405 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך שאלוט, דבש, אגוזי מלך, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות סביר. האוכל הביא לך אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. וזה מצוין. מתכונים דומים: פנצנלה דלעת צלויה, אטריות דלורית צלויות עם רוטב תפוזים-חמוציות ופקאנים צלויים עם דבש, ו 2ways2percent: Butternut סקווש Pizzan ו מחית סקווש שמנת עם צדפות ובייקון.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 204° ומסדרים מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מניחים את שאלוט ושום על חתיכת 8 אינץ ' ארוך של רדיד טפטוף עם 1 כף השמן. להביא את הצדדים של נייר יחד לקפל בחוזקה למטה כדי לאטום לתוך חבילה.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחון
1 תפוז, גרידה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1
מניחים את הלחם בשכבה אחת על תבנית אפייה. הזז את חבילת נייר הכסף הצידה על מדף התנור לפי הצורך, מניחים את הלחם בתנור, ואופים עד קלוי, על 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אחוז שומן
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
2
מוציאים את הלחם לקערה גדולה ומניחים בצד. נגב כל פירורים את תבנית האפייה והניח אותו בצד. השאר את חבילת נייר הכסף בצד אחד של מדף התנור.הכן את הסקווש: לקלף את העור עם מקלף ירקות. חתוך את החלק העליון והתחתון.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
סכין קילוף
אחוז שומן
ציוד שתשתמש בו
קולף
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
3
חותכים את הצוואר מהנורה של הדלעת. חצי כל חתיכה לאורך לגרד את הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוף
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
4
חותכים את הסקווש לקוביות 1/2 אינץ ' ומניחים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
5
מוסיפים את המרווה ו 1 כף השמן, ומתבשלים בנדיבות עם מלח ופלפל. לזרוק עד חתיכות סקווש מצופים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
סכין קילוף
1/2 ענף רוזמרין
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
6
מעבירים את הדלעת אל תבנית האפייה השמורה ומתפשטים לשכבה זוגית. צלי ליד שקית נייר כסף במשך 15 דקות. באמצעות מרית מתכת שטוחה, מערבבים את הסקווש, מגרדים אותו מתוך גיליון האפייה ומפיצים אותו בחזרה לשכבה אפילו. המשך צלייה עד הסקווש הוא השחמה על אחד או שני צדדים מזלג מכרז, על 10 עד 15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים
סכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
7
מניחים את תבנית האפייה על מתלה תיל; להפריש.כאשר שאלוט ושום מוכנים, להסיר את חבילת רדיד מהתנור בזהירות לפתוח אותו.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחון
1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
תפוזים, פרוסים וחצויים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
8
מעבירים את שאלוט ושום לבלנדר ומוסיפים את החומץ, הדבש, ומלח ופלפל נמדדים. מכסים ומשתלבים במהירות גבוהה עד חלקה. עם המנוע פועל, להסיר את הכובע הקטן ממכסה בלנדר, לאט להוסיף את 1/4 כוס השמן הנותרים בזרם דק, להתמזג עד חלקה. תשאיר את הויניגרט בבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ויניגרט
שאלוט, מגורר או טחון
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 תפוז, גרידה
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
9
מוסיפים את הסקווש הקלוי, חמוציות ואגוזי מלך לקערה עם הלחם.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
סכין קילוף
אחוז שומן
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
10
טפטוף עם ויניגרט ולזרוק עד שכל החומרים מצופים היטב.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרט
11
בואו לשבת בטמפרטורת החדר עד שהטעמים מתמזגים והלחם מתרכך מעט, לפחות 10 דקות.