עוף ברביקיו משמש עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. תמורת $1.68 למנה, מתכון זה מכסה 16% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-27 גרם חלבון, 7 גרם שומן ובסך הכל 380 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש שמן זית, מים, תערובת מרק בצל ושיני שום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 46%. אם תאהבו את המתכון הזה, אולי תאהבו גם מתכונים כמו כנפי עוף מזוגגות חריפות משמש, טופו תפוז משמש ועוף מגולגל.
הוראות
1
במחבת גדולה מבשלים עוף ושום בשמן עד להשחמה, כ-6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 תפוז, גרידה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מעבירים ל-8 אינץ' משומן. תבנית אפייה מרובעת.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
בקערה קטנה מערבבים את שימור המשמש, רוטב הברביקיו, המים ומרק הבצל.
מרכיבים שתצטרך
שימורי משמש
צ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקה
תערובת מרק בצל יבש
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
יוצקים על העוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
5
אופים, ללא כיסוי, ב-375 מעלות למשך 25-30 דקות או עד שהעוף כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מגישים עם אורז.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
זינפנדל ורוזה נוצץ הם הבחירות המובילות שלי עבור ברביקיו צ'יקן. זינפנדל פירותי, דל טאנין, נהדר עבור כל מנת עוף ברביקיו דביקה ודביקה. אם אתה לא מרגיש יין אדום, גם רוזה מבעבע יעבוד. יין אחד שתוכלו לנסות הוא מרימאר אסטייט דון מיגל ויניארד כריסטינה פינו נואר. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-48 דולר.
אחוזת מרימר דון מיגל ויניארד כריסטינה פינו נואר
זהו יין ליישון, אך מקסים לשתייה כעת. האף המורכב מציג ניחוחות של פטל שחור, שימור שזיפים ואלגום. החך, הרחב והחלק, מראה איזון מושלם בין הפרי האטרקטיבי לאלון האלגנטי. החומציות התוססת נושאת את היין עד הסוף ומבטיחה את פוטנציאל ההתיישנות הארוך של היין המפואר הזה.