עוף בגוון בהיר וחצילים פרמז'ן
גשו לסופר וקנו קצת גבינת מוצרלה, קציצות עוף, פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלבונים ביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו חציל פרמזן בהיר למעלה ערימות, פרמזן עוף קל מואר, ו חצילים מוארים (חציל) Rollatini (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את המטגן. ערפל שני הצדדים של פרוסות החצילים עם ספריי בישול לא מקל ומפזרים את שני הצדדים עם תיבול איטלקי, 1/4 מלח כפית ו 1/4 פלפל כפית.
מניחים על תבנית אפייה ומטגנים עד השחמה ומכרז, מפנה פעם אחת, כ 6 דקות. תניח בצד. להפחית את טמפרטורת התנור ל 425 מעלות F.
בינתיים, לשלב את הקמח ואת קאיין בצלחת רדודה.
מערבבים את החלבונים ביצה 1 כפית מים בצלחת שנייה.
מערבבים את הדגנים ופרמזן בצלחת שלישית. עבודה עם 1 חתיכת עוף בכל פעם, לדלות עם הקמח ברז את העודף. מעיל עם חלבוני הביצה ולאחר מכן מקום בתערובת הדגנים ולחץ עד מצופה היטב משני הצדדים. חזור עם העוף שנותר.
ערפל מחבת nonstick גדולה עם ספריי בישול nonstick וחום על חום בינוני גבוה.
מוסיפים 1/2 של השמן ולאחר מכן 2 חתיכות של העוף המצופה. לבשל, מפנה פעם אחת, עד העוף הוא רק מבושל דרך, על 5 mintues.
העברה לתבנית אפייה 9 על 13 אינץ ' מצופה ספריי בישול nonstick וחזור עם השמן הנותרים ועוף.
מניחים 2 פרוסות חצילים על כל קציצה עוף העליון באופן שווה עם עגבניות וגבינה. חזור לתנור ואפה עד שהגבינה נמסה ושחמה קלות, 15 עד 20 דקות.
מפזרים פטרוזיליה ו 1/4 כפית מלח ופלפל לפי הטעם.