זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. אם יש לך חזה עוף, צ'ילי, שמן בוטנים לא קלוי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. מתכונים דומים: עוף בגונג באו עם בוטנים, אני לא עוף עוף: חזה עוף צלוי פריך עם כתום והל, ו העוף המגורר הטוב ביותר עבור מנות העוף שלך + מרק עוף תוצרת בית.
הוראות
1
מערבבים את העוף, עמילן תירס, וחצי רוטב הסויה בקערה קטנה. לזרוק את העוף עד שהוא מצופה היטב בתערובת, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
בינתיים, לחמם מחבת גדולה, יבשה או ווק מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
3
מוסיפים את הבוטנים ומבשלים, משליכים בעדינות מדי פעם, עד שהם זהובים חום וריחני, 2-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
4
מעבירים לצלחת כדי להתקרר.
5
מחממים את השמן במחבת או ווק מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
6
מוסיפים את פלפל סצ 'ואן וצ' ילי מיובש ומבשלים, ערבוב ברציפות, עד צ ' ילי להפוך חום בהיר בצבע.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי מיובש
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
7
להפוך את החום גבוה ולהוסיף את העוף במרינדה. מבשלים 2-3 דקות, עד שמתחילים להפוך לזהב, ואז מוסיפים את השום, זנגביל, בצל ירוק ובוטנים. המשך לבשל עד העוף מבושל דרך, 1-2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
צרור תרד טרי (בערך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
8
הסר מהחום, יוצקים את רוטב הסויה הנותר על העוף, ומגישים מיד עם אורז.
מרכיבים שתצטרך
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)