עוף בגריל תאילנדי עם רוטב טבילה צ'ילה
עוף בגריל תאילנדי עם רוטב טבילה צ'ילה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 810 קלוריות, 64 גרם חלבון ו 57 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך עין של ציפור צ'ילה, splenda® לא ממתיק קלוריות, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב כורכום הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון מלא דובדבנים כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. רק מעטים מאוד אהבו את המנה האסייתית הזאת. . המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה די גרוע. נסו עוף בגריל תאילנדי עם רוטב טבילה כוסברה, עוף בגריל תאילנדי עם רוטב טבילה מתוק & חריף, ו ירכיים עוף בסגנון תאילנדי בגריל עם רוטב טבילה מתוק חריף ואורז קוקוס (מתכונים דומים).
הוראות
בצלחת רדודה, מערבבים יחד את חלב הקוקוס, רוטב דגים, 2 כפות שום טחון, כוסברה, כורכום, אבקת קארי, ופלפל לבן.
מוסיפים עוף, ופונים למעיל. מכסים, ומקררים במשך 4 שעות או לילה.
בסיר, לשלב חומץ, מים, ממתיק Splenda® Granulated, 1 כפית שום טחון, עין הציפור צ ' ילה, ומלח; להביא לרתיחה. להפחית את החום נמוך, ומבשלים עד הנוזל מצטמצם, על 5 דקות. מערבבים רוטב מעת לעת.
הסר מהחום ולאפשר להתקרר לפני השימוש.
באח גריל שמן קל. להשליך מרינדה, ומניחים עוף על הגריל. מבשלים 10 דקות לכל צד, או עד חרוך מעט ומיצים לרוץ ברור.
מברשת עם רוטב לפני ההגשה.
מגישים רוטב שנותר בצד לטבילה.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לתאילנדית. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. כרם היין Chenin Blanc פארק היורה Birichino עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
יקב פארק היורה ביריצ ' ינו Chenin Blanc
2017 ספורט בושם של דבש פריחת תפוזים, חמאת תפוחים, brimstone, וכמה מבשר מוזר של לילך אשר מפעיל לא רק את מערכת הריח, אלא גם את המערכת הלימבית, מערכת העצבים האוטונומית, ומערכות אחרות הממוקמות במגזרים רחוקים יותר. לחות קרקע ואקלים מיקרו במהלך עונת הגידול של 2017 נותרה גבוהה למדי במהלך עונת הגידול בשל הגשמים העצומים מהחורף הקודם, דבר שתרם לפיתוח בוטריטיס צנוע אך משמעותי. נתקלנו לאחרונה בתנאים אלה בשנת 2013 וייצרנו יין דומה לזה בציר-רק את יבש בסגנון הידוע על ידי הצרפתים כמו sec tendre - יבש, עדיין רך. וכמו בצירים קודמים, היין הזה תוסס בפלדת אל חלד ללא חיסון, והוא הזדקן עד האביב הבא ב 8 נירוסטה ו 2 חביות עץ אלון הונגרי ניטראלי.