עוף בורבון
עוף בורבון דורש בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. צופה הדמות שלך? זה מתכון חינם חלב יש 314 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן למנה. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם בורבון, אבקת שום, ג'ינג'ר טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב בורבון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פקאן בורבון שוקולד קאפקייקס עם ציפוי פקאן חמאה כמו קינוח. זה הביא לך את כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים כף ציון של 37%. מתכונים דומים: עוף בורבון פיקנטי (מינוס הבורבון), עוגת שכבות בורבון עם גנאש בורבון וקרם חמאה שוקולד חלב, ו בייקון בורבון בטטה ביסק עם קרוטונים טוסט קינמון וחמאת בורבון.
הוראות
מניחים חזה עוף בתבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'. בקערה קטנה שלבו את הג ' ינג ' ר, רוטב הסויה, פתיתי הבצל, הסוכר, הבורבון ואבקת השום.
מערבבים יחד ויוצקים תערובת על עוף. מכסים צלחת ומניחים במקרר. משרים לילה.
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס).
הסר צלחת מהמקרר ולהסיר כיסוי.
אופים בתנור שחומם מראש, מתבשלים לעיתים קרובות, למשך 1 1/2 שעות או עד שהעוף שחום היטב והמיצים מתבהרים.