עוף בחומץ קנה עם בצל פנינה, כתום ותרד
עוף בחומץ קנה עם בצל פנינה, כתום ותרד עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 843 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 51 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. אם יש לך חמאה, ציר עוף, תפוזי טבור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עוף בחומץ קנה עם בצל פנינה, כתום, ותרד, עדשים מטוגנות ביין עם תרד ובצל פנינה אדום, ו בצל מטוגן עם מיץ תפוזים וחומץ בלסמי (מתכונים דומים).
הוראות
מתבלים את הירכיים במלח ופלפל.
בסיר רחב וכבד שיש לו מכסה, להמיס את החמאה על אש בינונית.
הוסף את הירכיים, צד העור למטה, ולתת להם לבשל מבלי להזיז אותם סביב במשך 7 דקות. אתה מעודד caramelization טוב של העור ופיתוח טון של טעם בתהליך. לאחר 7 דקות להפוך את הירכיים מעל ולהוסיף את הבצל, פפריקה, ושום לסיר. לבשל במשך 5 דקות ולאחר מכן להוסיף את החומץ, להיזהר לא לתת לו להבה.
זה זמן טוב לקבל מרית ולשחרר את כל אלה טפטוף מחבת. החומץ צריך לבשל בחצי, וכאשר הוא עושה, להוסיף את המניה. מכסים ומפחיתים את החום לנמוך. מבשלים במשך 20 דקות על אש נמוכה, להסיר את המכסה, ולהוסיף את התפוזים, נענע, ותרד. מערבבים קלות ומגישים מיד.
© 2011 Clarkson PotterHUGH ACHESON is the chef/partner of the Athens, Georgia, restaurants Five and Ten (named best Atlanta restaurant by The Atlanta Journal-Constitution) And The National; the shop Gosford Wine; and his Atlanta restaurant, Empire State South. הוא מועמד חמש פעמים לפרס "השף הטוב ביותר בדרום מזרח" מטעם ג ' יימס בירד וזכה בתואר "השף החדש הטוב ביותר" מטעם Food & Wine. הוא גר באתונה עם אשתו ושתי בנותיו.