קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות37
מגזין

עוף בחומץ קנה עם בצל פנינה, כתום ותרד

עוף בחומץ קנה עם בצל פנינה, כתום ותרד
עוף בחומץ קנה עם בצל פנינה, כתום ותרד עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 843 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 51 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. אם יש לך חמאה, ציר עוף, תפוזי טבור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עוף בחומץ קנה עם בצל פנינה, כתום, ותרד, עדשים מטוגנות ביין עם תרד ובצל פנינה אדום, ו בצל מטוגן עם מיץ תפוזים וחומץ בלסמי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מתבלים את הירכיים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
2
בסיר רחב וכבד שיש לו מכסה, להמיס את החמאה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
הוסף את הירכיים, צד העור למטה, ולתת להם לבשל מבלי להזיז אותם סביב במשך 7 דקות. אתה מעודד caramelization טוב של העור ופיתוח טון של טעם בתהליך. לאחר 7 דקות להפוך את הירכיים מעל ולהוסיף את הבצל, פפריקה, ושום לסיר. לבשל במשך 5 דקות ולאחר מכן להוסיף את החומץ, להיזהר לא לתת לו להבה.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
זה זמן טוב לקבל מרית ולשחרר את כל אלה טפטוף מחבת. החומץ צריך לבשל בחצי, וכאשר הוא עושה, להוסיף את המניה. מכסים ומפחיתים את החום לנמוך. מבשלים במשך 20 דקות על אש נמוכה, להסיר את המכסה, ולהוסיף את התפוזים, נענע, ותרד. מערבבים קלות ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
© 2011 Clarkson PotterHUGH ACHESON is the chef/partner of the Athens, Georgia, restaurants Five and Ten (named best Atlanta restaurant by The Atlanta Journal-Constitution) And The National; the shop Gosford Wine; and his Atlanta restaurant, Empire State South. הוא מועמד חמש פעמים לפרס "השף הטוב ביותר בדרום מזרח" מטעם ג ' יימס בירד וזכה בתואר "השף החדש הטוב ביותר" מטעם Food & Wine. הוא גר באתונה עם אשתו ושתי בנותיו.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)