עוף ביין, בדרך שלי.
Coq Au Vin, My Way is a ללא גלוטן וקמאיות ומספק כ 6 מנות. במנה עיקרית זו יש 413 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן זית, שמנת כבדה, ירכיים עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. . , שהוא מוצק. מתכונים דומים: Coq au riesling פסטה.
הוראות
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיף את הירכיים עוף, שום כתוש, ותבלינים איטלקיים. חום את הירכיים עוף משני הצדדים, ולאחר מכן להוסיף את העגבניות ופטריות פורטובלו. מתבלים במלח ופלפל. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים במשך כ 30 דקות.
מסננים את כמחצית מהנוזל מהמחבת, ויוצקים ביין בורגונדי. כיסוי, ומבשלים עוד 30 דקות.
הסר את העוף, עגבניות ופטריות לתבנית אפייה מרובעת 8 או 9 אינץ'. מכסים בבצל פרוס, ומניחים בצד.
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). להביא את הנוזל שנותר במחבת לנקודת הרתיחה מעל חום בינוני-נמוך. בעדינות להקציף את קרם כבד גבינת Gruyere.
הסר מהחום, ומערבבים עד חלקה. אם הרוטב אינו עבה מספיק, להקציף את קורנפלור, ומבשלים מעל חום נמוך מאוד עד שהוא מתעבה.
יוצקים את הרוטב על העוף בתבנית האפייה.
אופים במשך 30 דקות בתנור שחומם מראש, עד הבצל רך.
תן לנוח 5 דקות לפני ההגשה.