קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות12
מגזין

עוף ביין, בדרך שלי.

עוף ביין, בדרך שלי.
Coq Au Vin, My Way is a ללא גלוטן וקמאיות ומספק כ 6 מנות. במנה עיקרית זו יש 413 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן זית, שמנת כבדה, ירכיים עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. . , שהוא מוצק. מתכונים דומים: Coq au riesling פסטה.

הוראות

1
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיף את הירכיים עוף, שום כתוש, ותבלינים איטלקיים. חום את הירכיים עוף משני הצדדים, ולאחר מכן להוסיף את העגבניות ופטריות פורטובלו. מתבלים במלח ופלפל. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים במשך כ 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 כפות שמן זית כתית8 כפות שמן זית כתית
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצותפנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצות
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
3
מסננים את כמחצית מהנוזל מהמחבת, ויוצקים ביין בורגונדי. כיסוי, ומבשלים עוד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
הסר את העוף, עגבניות ופטריות לתבנית אפייה מרובעת 8 או 9 אינץ'. מכסים בבצל פרוס, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
5
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). להביא את הנוזל שנותר במחבת לנקודת הרתיחה מעל חום בינוני-נמוך. בעדינות להקציף את קרם כבד גבינת Gruyere.
מרכיבים שתצטרך
GruyereGruyere
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
הסר מהחום, ומערבבים עד חלקה. אם הרוטב אינו עבה מספיק, להקציף את קורנפלור, ומבשלים מעל חום נמוך מאוד עד שהוא מתעבה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
יוצקים את הרוטב על העוף בתבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
8
אופים במשך 30 דקות בתנור שחומם מראש, עד הבצל רך.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
תן לנוח 5 דקות לפני ההגשה.