עוף בלימון II
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך מיץ לימון, מלח, מרק עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה מצוין. מתכונים דומים: חמאה לימון עוף ועוף עשב לימון, צליפיני עוף בלימון עם רוטב שמנת שום לימון, ו
הוראות
בקערה גדולה לשלב את העוף, שרי, רוטב סויה ו 1/2 כפית מלח.
מערבבים יחד, מכסים ומקררים.
בואו להשרות במשך 15 עד 20 דקות.
בקערה קטנה, היכו יחד את הביצים, 1/4 כוס קמח תירס ואבקת אפייה כדי ליצור הבלילה. בווק, מחממים 2 כוסות שמן ל 350 מעלות F (175 מעלות C). עוף מעיל עם הבלילה ומטגנים בווק עד השחמה.
חותכים לחתיכות בגודל ביס ולהניח בצד.
בקערה בינונית מערבבים את הסוכר, 1 כף קורנפלור, מרק, מיץ לימון ומלח 1 כפית.
מערבבים יחד ומוסיפים פרוסות לימון.
חום 2 כפות שמן ווק ומערבבים לאט בתערובת רוטב לימון. לבשל, לערבב, עד שהרוטב יהיה נקי.
יוצקים רוטב על עוף ומגישים.