עוף בלסמי ומוצרלה טרייה
. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ו דיאט. אם יש לכם חומץ בלסמי, מלח ופלפל, גבינת מוצרלה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 85% המנה הזאת מעולה. נסו פסטה בלסמית עם עגבניות, בזיליקום ומוצרלה טרייה, סלט חזיר כפרי עם מוצרלאן טרי ובלסמי-מולסה ויניגרט, ו פסטה בלסמית עם עגבניות טריות, ארוגולה ומוצרלה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים עוף בצלחת רדודה או שקית פלסטיק גדולה resealable.
יוצקים את הרוטב על זה, לכסות או לאטום, ומרינדה במקרר במשך 12 עד 24 שעות.
מעיל מחבת גדולה עם תרסיס בישול או שמן, ולהגדיר על אש נמוכה.
הסר את העוף מן המרינדה ולהשליך את המרינדה. מטגנים חצאי חזה עוף על אש נמוכה במשך כ -30 דקות, או עד מיצים לרוץ ברור.
מניחים פרוסה נדיבה של מוצרלה טרייה על גבי כל חתיכה.
מניחים עלה בזיליקום על גבי הגבינה, ומכסים עם פרוסת עגבניות. מקף חומץ בלסמי על המגש, ומתבלים במלח ופלפל.