קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוף בלסמי תפוח

עוף בלסמי תפוח
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו עוף בלסמי תפוחים. מנה אחת מכילה 172 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. ראש לחנות ולקחת פפריקה, חומץ בלסמי, מיץ לימון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש סיידר תפוחים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת סופגנייה סיידר תפוחים כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 25%. ציון זה הוא רע למדי. נסו סלט אגוזי בייקון תפוח עוף עם ויניגרט בלסמי, כריכי עוף עם ברי, תפוח סבתא סמית מגולח ודיז'ון-הפחתה בלסמית בחלה קלויה, ו צלעות חזיר תפוחים-בלסמי עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מניחים עוף ב-1-1/2 קילו. סיר איטי. בקערה קטנה שלבו את המרק, הסיידר, החומץ, מיץ הלימון והתבלינים; יוצקים על בשר. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 4-5 שעות או עד שהעוף רך.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
תיבולתיבול
בשרבשר
חומץחומץ
מרקמרק
סיידרסיידר
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי
קערהקערה
2
הסר עוף; להתחמם. שומן רזה מנוזל בישול. בסיר קטן ממיסים חמאה; מערבבים פנימה קמח לתערובת אחידה. מוסיפים בהדרגה נוזל בישול. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2-3 דקות או עד להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מגישים עם עוף.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם