עוף במרינדה לימון ושיפודי זית
שיפודי עוף וזית במרינדה לימון הוא איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני ומספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 87 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. גשו לסופר וקנו זיתים, מיץ לימון, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 21%. מתכונים דומים: עוף במרינדה לימון ושיפודי זית, שיפודי פטאן וזית במרינדה, ו שיפודי פטאן וזית במרינדה.
הוראות
בקערה בינונית משלבים את מרכיבי המרינדה.
מוסיפים את חתיכות ירך העוף וזורקים לציפוי ביסודיות.
תנו לעוף לכבוש בטמפרטורת החדר למשך 5 עד 30 דקות לפני הצלייה.
מכינים את הגריל לבישול ישיר על אש בינונית (350 עד 450 מעלות צלזיוס).
משחילים את נתחי העוף על שיפודים, לסירוגין נתחי עוף עם זיתים.
מברישים את סורגי הבישול נקיים. צולים את השיפודים על אש בינונית ישירה, כשהמכסה סגור ככל האפשר, עד שהבשר יציב והמיצים צלולים, 8 עד 10 דקות, הופכים פעם או פעמיים.
מוציאים מהגריל ומניחים לנוח 3 עד 5 דקות.
הערה: אם באמצעות במבוק שיפודים, להשרות במים עבור לפחות 30 דקות.