קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

עוף בנוסח פקין

עוף בנוסח פקין
מתכון עוף בנוסח פקין יכול להתבצע בסביבות 1 שעה ו -30 דקות. מתאים ל-6 מנות. במנה עיקרית זו יש 311 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-61 היו אומרים שזה פגע במקום. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. המתכון הזה מ-BBC אוכל טוב דורש שיני שום, ג'ינג'ר שורש חתיכה בגודל אגודל, שרי, ודבש. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: עוטפת עוף בסגנון פקין, אטריות בנוסח פקין, ו סיני Peking (בסגנון בייג'ינג) צלעות.

הוראות

1
Pare את ההתלהבות מן התפוז ברצועות עבות ולאחר מכן לערבב עם רוטב סויה, שרי ואבקת fivespice בשקית מזון גדולה. Bash שיני שום וג ' ינג ' ר עם החלק האחורי של סכין כדי לפגוע בהם, ולאחר מכן להוסיף את התיק ולתת לכל דבר תערובת טובה.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
שים את העוף בשקית, לשפשף את המרינדה על כל הבשר ואז לעזוב כדי להשרות במקרר לפחות 3 שעות, לילה אידיאלי.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3
תנור חום ל 190C / מאוורר 170c / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
הסר את העוף מן המרינדה (לשמור אותו מאוחר יותר). חצי את התפוז ולשים את שני החצאים בתוך החלל יחד עם זנגביל מרוסק ושום מן המרינדה. עם העוף יושב על מתלה בכיור, לשפוך kettleful של מים רותחים על זה. טפיחה יבשה לחלוטין עם נייר מטבח. מניחים את העוף על מתלה התיל מעל מגש קלייה וצולים במשך 50 דקות לק " ג או עד המיצים לרוץ ברור כאשר הירך הוא פירסינג עם שיפוד.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
5
מסננים את המרינדה למחבת יחד עם הדבש. להעלות לרתיחה ואז מבשלים במשך כמה דקות. רגע לפני ההגשה, להפוך את התנור עד גבוה ככל שהוא ילך.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
תבריש קצת מהמרינדה על העוף. חזור לתנור ותבשל עד שהעוף יהיה פריך ושחום. זה ייקח רק כמה דקות. השאר לנוח, חשוף, במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מגישים עם המרינדה המחוממת הנותרת, כמה אורז רגיל ובוק צ ' וי או מוקפץ תרד עם קצת שום ורוטב צדפות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב צדפותרוטב צדפות
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל