עוף בסגנון טנדורי
עוף בסגנון טנדורי נטול גלוטן, וקמאיות מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 374 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם כמון טחון, מלח, פפריקה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עוף בסגנון טנדורי, טורטיות עוף בסגנון טנדורי, ו עוף צלוי בסגנון טנדורי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים הראשון 7 מרכיבים בקערה קטנה כדי להתמזג. באמצעות סכין חדה, לחתוך שלושה 3/4 אינץ ' -חתכים אלכסוניים עמוקים בכל חתיכת עוף. מחלקים עוף בין 2 קערות גדולות ולשפשף עם תערובת תבלינים.
בואו לעמוד 10 דקות. מחלקים יוגורט ובצל בין אותן קערות. לזרוק עוף למעיל. מכסים ומקררים בין לילה.
מחממים תנור ל 260°. קו 2 גליונות אפייה מעוטרים בנייר כסף; מניחים מדפי קירור על גיליונות אפייה מוכנים. באמצעות כף מחוררת, להעביר ירכיים עוף לסדין 1 ושדיים עוף לסדין השני, מרווחים חתיכות מעט זה מזה (ודא כי חתיכות עוף לא לגעת מכוסים בתערובת יוגורט).
אופים עד העוף מבושל דרך, על 30 דקות עבור השדיים ועל 40 דקות עבור הירכיים. (עוף יכול להתבצע 1 יום קדימה. להכניס למקרר עד קור, ואז לכסות ולשמור בקירור.)
מגישים קר או בטמפרטורת החדר.